Супер Отстъпки 20% от 01.03 до 10.03 за всички продукти  !!!

Отстъпката важи само за поръчки от сайта за физически лица  !

Валута
BGN
  • EUR
  • BGN
  • RON
Език
Меню
Профил
Език

Категории

Вижте всички статии

Хей, ръчички, хей ги две..

Хей, ръчички, хей ги две..

Хей, ръчички, хей ги две..

След като по-късите дни и по-студеното време са в разгара си, това е момента в който не трябва да забравяме и кожата на ръцете си..Това е така, защото студеният и сух въздух премахва естествените защитни масла и влага от нейната повърхност,  а често забравяме да се погрижим и за тях.

Всичко това обаче не бива да ви тревожи, тъй като днес ще ви споделим нашите идеи, които с времето са се доказали с като шампиони в хидратацията.

Кремовете с масло от шеа възстановяват еластичността, а ако сте носталгични към лятото не забравяйте кремът с изкусителен аромат на диня, който освен, че ще хидратира кожата в дълбочина щесе погрижи и за слънчевото ви настроение.

 

Друг добър помощник са етеричните масла – лавандула и жасмин. Лавандуловото етерично масло е любимо средство за успокояване на нервите и овладяването на епизоди на тревожност. Също така успокоява силно напуканите и изсушени ръце, като ускорява тяхното възстановяване. Що се отнася до жасмина - той е популярен като ефективен афродизиак, но освен това връща еластичността и прави кожата ни по-мека.

Други начини, за да запазим кожата на ръцете винаги меки и гладки на докосване, са миенето на съдове с ръкавици, употреба на нежни сапуни и разбира се - хидратация отвътре. Не забравяйте, че храната е от особено важно значение. Храните, съдържащи омега 3, витамин Е и А и цинк, увеличават влагата на кожата по естествен път!

Хей, ръчички, хей ги две, те ме слушат най-добре. Едната намазва с  крем другата, а пък двете лицето и тялото..