Супер Отстъпки от 01.12 до 21.12 на любимите ви продукти -20% !!!

Отстъпката важи само за продукти на редовни цени !

Количка

0 артикула

Категории

Вижте всички статии

Как да използваме розова вода за различните части на лицето?

%%HTML_BLOGARTICLETITLE%%

Розовата вода е естествен почистващ и успокояващ агент. Тя помага за изчистване на кожата на лицето, като я оставя сияйна и освежена. Розовата вода може и да помогне за облекчаване на уморените очи, вследствие на прекарания ден пред монитора на компютъра.

Въпреки това мнозина не знаят как да използват розовата вода върху различните части на лицето. Първо трябва да поставим розовата вода, заедно с памука в нея, в хладилника. По този начин тя действа освежаващо на лицето и овлажнява кожата. Ето как бихме могли да я тонизираме естествено с помощта на розова вода и памук..

Върху цялото лице

Най-напред следва да използваме розовата вода, за да почистим кожата на лицето от праха и замърсяванията, след което отново да минем по нея с памука, но този път той трябва да е обилно напоен в розова вода.

На бузите

За тази част на лицето следва да се използват движения навън и нагоре, като всяко от тях завършва при слепоочията. Натискът, който прилагаме, трябва да бъде лек, тъй като кожата на лицето е чувствителна.

На челото

Когато третираме тази област с розова вода, следва да започнем от средата на челото, като движенията са навън и към всяка страна, като завършват при слепоочията.

Върху брадичката

Памукът, потопен в розова вода, трябва да се движи с кръгообразни движения върху кожата. След това кожата леко се потупва с него.

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
    Все още няма коментари

Най-продавани

Нашите Марки