Автор:

Категория:

Дата на публикуване:

Билкови концентрати

Билкови концентрати са продукти, които съдържат висока концентрация на активни съставки от различни билки. Те се използват за лечение или профилактика на различни заболявания и за подобряване на качеството на живот. Билковите концентрати могат да бъдат водни, спиртни или маслени извлеци, които се приемат орално или се нанасят върху кожата.

В тази статия ще ви представим няколко примера за билкови концентрати, използвани в козметиката, които могат да ви помогнат за различни нужди:

  • Билков концентрат за увеличаване на бюста

Това е продукт, който стимулира растежа на млечните жлези и подобрява еластичността и тонуса на кожата на гърдите. Тези билкови концентрати могат да съдържат различни екстракти и билки, които имат фитоестрогенно действие. За видим и дълготраен ефект, продуктите се използват по-продължително време.

Нашето предложение: Билков концентрат за увеличаване на бюстакойто е разработен на базата на анасон и основното му предназначение е уголемяване и стягане на бюста. Продуктът съдържа и етанолов екстракт. Изключително лесен за употреба: Добавете 20-25 капки от концентрата в малко количество вода. Поемайте 2-3 пъти дневно, около 30 минути преди хранене. Няма установена и определена продължителност за ползване – предполага се до постигане на резултата и за поддръжка 2-3 пъти седмично.

  • Билков концентрат при себорея и косопад

Този специално разработен продукт регулира работата на мастните жлези на скалпа и предотвратява образуването на пърхот. В състава на тези концентрати може да видите екстракти от хинин, коприва, розмарин, лавандула и други билки, които имат антисептично, противовъзпалително и подхранващо действие. Този концентрат се добавя към шампоана или се нанася върху скалпа след измиване на косата.

Препоръчваме ви да опитате: Билков концентрат при себорея и косопад, който стимулира космения растеж и здравината на косъма. Втрива се в корените на косата нежно, като след това не се изплаква. Изцяло с натурални съставки: коприва, орех, репей и екстракт от чесън. Възстановя косата в дълбочина, сгъстява я и стимулира растежа. Копривата укрепва косата, като я прави здрава и бляскава, а в същото време спира появата на пърхот.

  • Билков екстракт против комари с лавандула, зелен чай и розмарин

Това е продукт, който отблъсква комарите и други насекоми и е с приятен аромат. Той съдържа етерични масла от лавандула, зелен чай и розмарин, които имат репелентно и успокояващо действие. Този екстракт се разпръсква по кожата или по дрехите преди излизане навън.

Предлагаме ви: Билков екстракт против комари с лавандула, зелен чай и розмарин е изцяло натурален и е подходящ за цялото семейство – с аромат на лавандула, зелен чай и розмарин. Ефективно отблъсква комари и други насекоми, а в същото време  е нежен към кожата и най-малките. Начин на употреба: Безопасен за цялото семейство, има неутрално действие върху кожата и е по-ефикасен, ако кожата и/или дрехите се напръскат от разстояние 15 см. 

  • Билков концентрат за коса

Това е продукт, който подобрява структурата и здравината на косата и я прави по-блестяща и мека. Той съдържа екстракти от женшен, алое вера, пшенични кълнове и други билки, които имат хидратиращо, ревитализиращо и стимулиращо действие. Този концентрат се добавя към балсама или се нанася върху косата след измиване.

Нашето супер предложение: Билков концентрат за коса ефективно намалява косопада  подхранва косата. Засилва растежа и естествената виталност, здравина и естествен блясък на косата. Основната съставка е копривата, тя е с много силно укрепващо действие за косата, създава блясък, също така спомага за отстраняването и предотвратяването на появата на пърхот. 

Билковите концентрати са естествен и ефективен начин за подкрепа на здравето и красотата. Те са лесни за употреба и са без никакви странични ефекти. Ако искате да опитате някой от тях, можете да ги намерите в нашия сайт. Винаги следвайте инструкциите за дозиране и прилагане и се консултирайте с лекар преди употреба, ако имате някакви здравословни проблеми или алергии.

Споделете тази публикация

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Свързани публикации