Често задавани въпроси

**Често задавани въпроси (F.A.Q.)**

 **Как да направите поръчка:**
1. **Онлайн регистрация:** Регистрирайте се на нашия уебсайт, за да се възползвате от ексклузивни функции, като проследяване на историята на вашите поръчки и опция за плащане при доставка. Свържете се с нас за допълнителна помощ.
2. **По телефон:** Обадете ни се на 0895 516 346 или 0895 516 349 в работно време от понеделник до петък от 10:00 до 18:00 часа.
3. **В магазина:** Посетете някое от нашите местоположения, изброени в секцията „Магазини“.
4. **Чрез имейл:** Изпратете данните за вашата поръчка на sales_hristina@abv.bg.

 **Безплатна доставка за поръчки над 90 лв. в рамките на България!**

**Срок на доставка:**
* Поръчката ви обикновено ще бъде изпратена в рамките на два работни дни след получаване на заявката ви, в очакване на потвърждение по имейл или телефонно обаждане от нашия екип.
* Доставката се очаква до три работни дни след предаване на куриерската служба. Ще получите известие по имейл или телефон, когато това се случи.
* При пристигане във вашия град ще получите SMS известие от куриерската фирма на посочения номер за контакт.

Моля, имайте предвид, че доставките не се извършват през почивните дни и официалните празници.

За допълнителни запитвания можете да се свържете с някой от горепосочените канали.

**Правила за връщане и възстановяване на средства**
В съответствие със законите за защита на потребителите и търговските разпоредби, клиентите имат право да подават искове в рамките на 7 работни дни от датата на закупуване. Клиентите могат да претендират:
1. Връщане на продукт и пълно възстановяване на сумата.
2. Замяна на продукта с нов.

Възстановяванията ще бъдат обработени чрез банков превод в рамките на 30 работни дни от подаване на иска, с изключение на транспортните разходи. Моля, предоставете банкови данни, включително име на банка, BIC, IBAN и име на титуляр на сметката за обработка на възстановяването.

Продуктите за смяна трябва да бъдат върнати в оригиналната им опаковка и неизползвано състояние в рамките на 7 дни от получаването. Транспортните разходи при връщане на стока се поемат от клиента.

За да отговарят на условията за връщане или замяна, продуктите трябва да останат в оригиналната си опаковка, неизползвани с непокътнати етикети.

За допълнителна помощ относно връщане или възстановяване на суми, моля, свържете се с нас на [Информация за контакт].

С Най-Добри Пожелания,
Екипът на козметика Христина

Call Now Button