Автор:

Категория:

Дата на публикуване:

Απολαύστε τις αγαπημένες σας γυναίκες με ένα υπέροχο δώρο για τις 8 Μαρτίου

Απολαύστε τις αγαπημένες σας γυναίκες με ένα υπέροχο δώρο για τις 8 Μαρτίου

Οι γυναίκες είναι υπέροχα πλάσματα. Καθ’ όλη τη διάρκεια της ζωής τους δίνουν όλη τους την αγάπη και την ενέργειά τους στους αγαπημένους τους, στα παιδιά τους, στους φίλους τους και σε αυτόν που αγαπούν.

Γι’ αυτό αξίζει να τους περιποιηθείτε και να τους κάνετε να νιώσουν ξεχωριστά όχι μόνο μια συγκεκριμένη ημέρα, αλλά όλο το χρόνο.

Η 8η Μαρτίου είναι μια γιορτή που είναι αφιερωμένη στους πιο υπέροχους ανθρώπους μας: αγαπημένες γυναίκες, φίλες, και φυσικά – μητέρα. Και αν τους δείχνετε συνεχώς σεβασμό και αγάπη – αυτό είναι υπέροχο! Αλλά μετά από όλα αυτά, αυτή η μέρα είναι ξεχωριστή και δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από το να ευχαριστήσετε την αγαπημένη σας γυναίκα με ένα πρωτότυπο δώρο, επιλεγμένο με πολλή αγάπη.

Πώς να επιλέξετε το σωστό δώρο για τις 8 Μαρτίου;

Η Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας στις 8 Μαρτίου δεν είναι απλώς μια γιορτή της ομορφιάς και της θηλυκότητας. Ιστορικά, προέκυψε ως εορτασμός της διεθνούς αλληλεγγύης, της δύναμης και της ενότητας των γυναικών που αγωνίζονται για ίσα δικαιώματα με τους άνδρες. Στην πραγματικότητα, η 8η Μαρτίου είναι η ημέρα αναγνώρισης της συμβολής των γυναικών στην κοινωνία και πολλοί προσπαθούν να το αναδείξουν με το δώρο τους στην αγαπημένη τους μητέρα, φίλη και σύζυγο.

Εμείς στην Hristina Cosmetics δώσαμε ιδιαίτερη προσοχή στα τρυφερά μισά και επιλέξαμε μερικές ενδιαφέρουσες ιδέες δώρων για εσάς.

Μια εξαιρετική επιλογή για να ευχαριστήσετε τις αγαπημένες σας γυναίκες είναι τα σετ δώρων με υπέροχα αρώματα. Ένα από τα πιο γοητευτικά αρώματα είναι το cheesecake κεράσι, αλλά μπορείτε επίσης να επιλέξετε ανάμεσα σε: βατόμουρο, μάνγκο, καρπούζι, καρύδα και άλλα.

Το σετ περιέχει ποιοτικά προϊόντα που θα βοηθήσουν τις γυναίκες να φροντίσουν τον εαυτό τους και να τον περιποιηθούν. Το σετ περιλαμβάνει: λοσιόν σώματος “Cherry Cheesecake” (250ml)- αφρόλουτρο για τα μαλλιά και το σώμα “Cherry Cheesecake” (250ml)- απολέπιση σώματος “Cherry Cheesecake” 250ml + δωρεάν δώρο κρέμα – λάδι χεριών και ποδιών “Cherry Cheesecake”.

Αυτό το υπέροχο scrub σώματος θα απαλύνει, θα γυαλίσει και θα τονώσει το δέρμα. Κρεμώδες, ελαφρώς αφρίζον με βάση τα θαλάσσια άλατα και τα έλαια είναι μια ευχάριστη και ευεργετική εμπειρία ντους. Η λοσιόν θα ενυδατώσει και θα καταπραΰνει το δέρμα, θα το μαλακώσει και θα του χαρίσει την απαραίτητη απαλότητα και ελαστικότητα στην αφή. Το απαλό αφρόλουτρο θα φροντίσει για την καθαριότητα του δέρματος και των μαλλιών του αγαπημένου σας προσώπου. Η κρέμα χεριών και ποδιών είναι μια ειδικά σχεδιασμένη φόρμουλα κατάλληλη για το δέρμα των χεριών και των ποδιών. Μαλακώνει, θρέφει και ενυδατώνει σε βάθος.

Για να ενθουσιάσετε την αγαπημένη σας σύντροφο και να της χαρίσετε μια αξέχαστη εμπειρία, μπορείτε να επιλέξετε ένα σετ δώρου από τη συλλογή μας “HUNT”.

Το σετ περιλαμβάνει μια μοναδική αφροδισιακή λοσιόν σώματος (200ml) για να επιλέξετε ανάμεσα σε: – SUARE, VARRO, METSEL, AMON, HUNT BOMB, HOT BLUE, HYPNOSIS, ULTRASENS. Ειδικά σχεδιασμένο για μια υπέροχη εμπειρία, το προϊόν ενυδατώνει την επιδερμίδα και διεγείρει απαλά τις αισθήσεις. Το σετ περιλαμβάνει επίσης ένα αφρόλουτρο (250ml) με επιλογή ακαταμάχητων αρωμάτων. 100% φυσικό ζελέ για το ντους οικείων χώρων που καθαρίζει και πλένει απαλά, διατηρεί την υγιή ισορροπία του pH της οικείας περιοχής και προδιαθέτει για ιδιαίτερα χάδια. Λάδι μασάζ οικείου χώρου (100ml) επιλογής: – Μπανάνα, Φράουλα, Σοκολάτα, Πορτοκάλι Τα 100% φυσικά έλαια είναι ιδανικά για φλερτ και προκαταρκτικά.. μια αξέχαστη εμπειρία με πραγματική γεύση .. θα κάνει το σώμα σας ακαταμάχητο για φιλιά.

Και αν θέλετε να περιποιηθείτε την αγαπημένη σας γυναίκα και να την κάνετε να νιώσει πραγματική ευχαρίστηση, απολαύστε την με ένα μασάζ. Για να κάνετε την εμπειρία αξέχαστη, επιλέξτε ένα από τα επαγγελματικά έλαια μασάζ μας, τα οποία έχουν αντιοξειδωτική, θρεπτική δράση και κάνουν την επιδερμίδα πολύ απαλή και λεία.

Στην ειδική ενότητα Mom and Baby θα βρείτε επιλεγμένα προϊόντα για τις νέες μητέρες και τις μέλλουσες μητέρες με τα οποία μπορείτε να τις ευχαριστήσετε στις διακοπές.

Επιλέξτε μια κατάλληλη κρέμα προσώπου ή στήθους, ένα βάλσαμο χειλιών ή ένα σαμπουάν.

Ένα πολύ κατάλληλο δώρο για τις νέες μαμάδες είναι η κρέμα σύσφιξης και διαμόρφωσης μετά την εγκυμοσύνη, η οποία αποκαθιστά, συσφίγγει, βελτιώνει την ελαστικότητα του δέρματος και αναδιαμορφώνει το σώμα. Χάρη στα ενεργά συστατικά της: βούτυρο καριτέ, έλαιο φουντουκιού και νεράντζι, η κρέμα βοηθά στη γρήγορη ανανέωση των κυττάρων του δέρματος και στη σμίλευση της σιλουέτας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Свързани публикации