Автор:

Категория:

Дата на публикуване:

Απολέπιση: αναγέννηση του δέρματος από την αρχαιότητα μέχρι σήμερα

Απολέπιση: αναγέννηση του δέρματος από την αρχαιότητα μέχρι σήμερα

Οι αρχαίοι Αιγύπτιοι και οι Έλληνες ανακάλυψαν τα οφέλη της απολέπισης του δέρματος πριν από δεκάδες αιώνες. Αν δεν αποτελεί ήδη μέρος της τελετουργίας ομορφιάς σας, πρέπει οπωσδήποτε να τη δοκιμάσετε και να απολαύσετε τα οφέλη που αποφέρει.

Το δέρμα μας ανανεώνεται συνήθως κάθε 30 ημέρες. Η συσσώρευση νεκρών κυττάρων του δέρματος μπορεί να οδηγήσει σε τραχύ, ανομοιόμορφο ή χλωμό δέρμα. Αφαιρώντας το ανώτερο στρώμα των νεκρών κυττάρων από την επιδερμίδα, επιβραδύνουμε τη φυσική διαδικασία ανανέωσης και έτσι το πρόσωπό μας είναι όμορφο και φωτεινό για περισσότερο χρόνο.

Έχουμε τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσουμε φυσικά ή χημικά απολεπιστικά για να επιτύχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Ιδανικά, θα πρέπει να κάνουμε απολέπιση δύο φορές την εβδομάδα, ώστε να μην το ξηραίνουμε και να μην το επιβαρύνουμε άσκοπα. Το πρωί, πριν βάλουμε μακιγιάζ, για όσες το φοράμε, ώστε να “ξαπλώνει” άνετα στο λείο δέρμα μας και να παραμένει εκεί όλη μέρα. Ένα άλλο μεγάλο πλεονέκτημα είναι ότι για τις λάτρεις του fake tan, αυτό είναι ένα μαγικό κόλπο για καλύτερη και ομοιόμορφη εφαρμογή.

Η απολέπιση είναι απαραίτητο μέρος κάθε προγράμματος περιποίησης της επιδερμίδας: όπως η αναδιάταξη της γκαρνταρόμπας σας ανάλογα με την εποχή, για παράδειγμα. Όσο απασχολημένες και κουρασμένες κι αν είμαστε, αν το κάνουμε, θα είμαστε πιο ευχαριστημένες με τον εαυτό μας και θα κάνουμε την καθημερινότητά μας πιο εύκολη.

Και το πιο σημαντικό: κάντε απολέπιση όχι μόνο στο πρόσωπό σας, αλλά σε όλο σας το σώμα και μην ξεχνάτε το λαιμό και τα χέρια σας!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Свързани публикации