Автор:

Категория:

Дата на публикуване:

Cum să alegeți crema de protecție solară?

Vara este anotimpul preferat de tineri și bătrâni și cu toții așteptăm cu nerăbdare zilele însorite frumoase pe care să le petrecem cu compania noastră preferată pe plajă.

Cu toate acestea, nu trebuie să uităm că, indiferent cât de plăcut este să ne relaxăm la soare, trebuie să ne protejăm pielea de razele directe folosind crema de protecție solară potrivită. Acestea protejează împotriva a două tipuri de raze ultraviolete dăunătoare – UVB și UVA, care pot provoca arsuri solare, îmbătrânirea prematură a pielii și creșterea riscului de cancer de piele.

Care este principiul de acțiune al cremelor solare?

Gradul de eficacitate al produsului depinde de valoarea filtrului de protecție solară, care poate varia de la 8 la 50 de unități. Cu cât SPF-ul este mai mare, cu atât mai multe raze solare vor fi blocate: puteți sta la soare mai mult timp și fără riscul de a vă arde. Un produs cu un SPF de 50 vă va proteja de 98% din razele UV, în timp ce un SPF de 15 vă va proteja de 93%.

Există două tipuri de filtre – fizice și chimice. Cele fizice creează un „ecran” pe piele care reflectă razele UVB. Cele mai comune sunt dioxidul de titan și oxidul de zinc. Filtrele chimice absorb razele UVA și le transformă în energie termică sigură. Acestea sunt, de obicei, avobenzona, salicilații și cinamatele.

Ce creme de protecție solară sunt necesare pentru diferite tipuri de piele?

Primul tip este pielea care abia se închide la culoare, adesea cu pistrui. Acest tip de piele este întâlnit mai ales la persoanele cu ochi și păr deschis. Al doilea tip este pielea predispusă la arsuri solare, caracteristică persoanelor cu părul blond deschis sau închis la culoare și ochii clari. Al treilea tip este pielea care se întunecă treptat și nu este predispusă la arsuri. Este caracteristic persoanelor cu păr negru și ochi negri. În al patrulea tip, pielea se întunecă perfect, nu arde și nu este predispusă la pistrui. Al cincilea tip are pielea foarte închisă la culoare care nu se arde niciodată: protecția solară este la nivel genetic.

Persoanele cu piele de tip 1 și tip 2 au nevoie de produse cu nivelul maxim de protecție solară – 50 SPF. Cei care au pielea și părul mai închise la culoare pot opta pentru un SPF mai mic, de 30.

Ce cremă de protecție solară să alegeți pentru această vară?

Noi, cei de la Hristina Cosmetics, am selectat pentru dvs. creme solare excelente cu ingrediente naturale care vă vor proteja pielea de razele soarelui și, în același timp, îi vor oferi un bronz ciocolatiu frumos.

LAPTE HIDRATANT DE PROTECȚIE SOLARĂ 30SPF sau 50SPF – PROTECȚIE ÎNALTĂ

Pentru a-ți proteja pielea în zilele toride de vară, alege o loțiune hidratantă de protecție solară care oferă protecție eficientă împotriva efectelor nocive ale razelor UVA și UVB ale soarelui. Are o formulă hrănitoare îmbogățită cu D-Panthenol și Aloe Vera. Se absoarbe rapid fără să ungă. Utilizare: Aplicați abundent cu 10-15min înainte de expunerea la soare și reaplicați frecvent, în special după înot, transpirație sau uscare cu prosopul. Reducerea cantității, reduce semnificativ nivelul de protecție.

Ulei bronzant cu GOLD DUST

Un ulei bronzant pentru înnegrirea rapidă cu o pudră aurie delicată ajută la obținerea unui bronz uniform, de lungă durată și sănătos. Îmbogățit cu uleiuri naturale de cacao și nucă de cocos, uleiul păstrează hidratarea pielii, menținându-i elasticitatea și moliciunea. Conține particule de aur, care păstrează tinerețea pielii, și vitamina E, care protejează pielea de îmbătrânirea prematură. Oferă protecție minimă împotriva arsurilor solare.

Ulei bronzant pentru înnegrirea rapidă

Pentru cei care vor să fie irezistibili pe plajă și să obțină un bronz frumos și uniform, avem produsul potrivit! Uleiul bronzant pentru bronzarea rapidă a pielii și pentru obținerea unui bronz uniform, de lungă durată și sănătos este îmbogățit cu uleiuri naturale de cacao și nucă de cocos, uleiul conservă hidratarea pielii, îi menține elasticitatea și moliciunea. Conține vitamina E, care protejează pielea împotriva îmbătrânirii premature. Oferă protecție minimă împotriva arsurilor solare.

Ulei răcoritor și calmant pentru după expunerea la soare

Este foarte important să ai grijă de pielea ta nu numai atunci când ești la plajă, ci și după expunerea la soare. De aceea, vă oferim acest ulei calmant și răcoritor după expunerea la soare, îmbogățit cu aloe vera. Acesta hidratează, răcește, înmoaie și calmează pielea după expunerea la soare. Conține D-Panthenol care ajută la regenerarea pielii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Свързани публикации