Άλατα μπάνιου Χιόνια το χρώμα

7,00лв.

Πλούσια σε ευεργετικά μέταλλα, τα άλατα βοηθούν στη διατήρηση και κάνουν το δέρμα σας λαμπερό , νεανικό , λείο και απαλό, ενώ εσείς χαλαρώνετε και απολαμβάνετε τα οφέλη της θεραπείας σπα.

Κωδικός προϊόντος: BATHSALTSNOWhome-EL Κατηγορία:

Περιγραφή

Πλούσια σε ευεργετικά μέταλλα, τα άλατα βοηθούν να διατηρηθεί και να γίνει το δέρμα σας λαμπερό , νεανικό , λείο και απαλό ενώ εσείς χαλαρώνετε και απολαμβάνετε τα οφέλη της θεραπείας spa.Πώς χρησιμοποιείται : Για ένα μπάνιο – γεμίστε την μπανιέρα στην επιθυμητή στάθμη.Πάρτε μια χούφτα άλατα μπάνιου και ρίξτε τα μέσα.

Τα δραστικά συστατικά σε αυτό το προϊόν είναι: Αλάτι αλάτων για το μπάνιο, αλάτι για το μπάνιο, αλάτι για το μπάνιο, αλάτι για το μπάνιο, αλάτι για το μπάνιο, αλάτι για το μπάνιο, αλάτι για το μπάνιο, αλάτι για το μπάνιο:

Χλωριούχο νάτριο: Χρησιμοποιείται για να δημιουργήσει μια χαλαρωτική ατμόσφαιρα στο μπάνιο και να βοηθήσει στην απολέπιση του δέρματος.

Έλαιο τζοτζόμπα.

Αλλαντοΐνη: Καταπραΰνει και θρέφει το δέρμα, βοηθώντας στην επούλωση των ερεθισμών.

Εκχύλισμα από πευκοβελόνες (Pinos Silvestris Extract).

Αιθέριο έλαιο βετιβέρ (Vetiver Essential Oil): Έχει καταπραϋντικό και αρωματικό άρωμα που μπορεί να βοηθήσει στη χαλάρωση και το αίσθημα ευεξίας.

Εκχύλισμα Marshmallow (Achillea Millefolium Extract): Έχει αντιφλεγμονώδεις και καταπραϋντικές ιδιότητες για το δέρμα.

Έλαιο Monoi (Έλαιο Monoi): Έχει ενυδατικές και θρεπτικές ιδιότητες που μπορούν να βοηθήσουν στη διατήρηση της απαλότητας και της λείας του δέρματος.

INCI/Συστατικά: Το προϊόν περιέχει ένα μείγμα που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την περιποίηση της επιδερμίδας.

0/5 (0 Reviews)

Επιπλέον πληροφορίες

Βάρος 0,5 kg

Εταιρία

SEZMAR PROFESSIONAL

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.


Κάνετε την πρώτη αξιολόγηση για το προϊόν: “Άλατα μπάνιου Χιόνια το χρώμα”

Свързани продукти