Gel de duș pentru păr și corp Garoafa, Orhideea și Neroli

7,00лв.

Gel de duș 100% NATURAL pentru păr și corp.

Gelul pentru păr și corp Stani Chef’s Orhid Carambola & Neroli este un produs unic care oferă îngrijire completă. Potrivit pentru întreaga familie.

SKU: SHOWERCARAMBOL-RO Categorie:

Descriere

Gelul pentru păr și corp Stani Chef’s Orhid Carambola & Neroli este un produs unic care oferă îngrijire completă. Produsul își datorează proprietățile unui amestec de ingrediente naturale.

Uleiurile de susan, argan, migdale și avocado hidratează celulele. Pantenolul le completează acțiunea prin reținerea apei în interiorul țesutului și previne uscarea. De asemenea, accelerează procesele regenerative. Ceara de albine furnizează substanțe hrănitoare și săruri minerale. Spuma abundentă îndepărtează toate impuritățile, iar aroma minunată de orhidee și neroli planează în jurul dumneavoastră. Părul dumneavoastră își va recăpăta în sfârșit strălucirea, iar pielea va fi moale și suplă. Gelul pentru păr și corp Stani Chef’s Orchid Carambola & Neroli nu conține parabeni nocivi și nu provoacă iritații sau reacții alergice.

Mod de folosire: Se spală cu apă caldă. Masați până se formează spumă și clătiți cu apă. Încercați Gelul de duș pentru păr și corp Stani Chef’s Bulgarian Rose.

0/5 (0 Reviews)

Informații suplimentare

Greutate 0,25 kg

Brand

DEVENI UN SEF COSMETIC

SAYAZ COSMETICE

Recenzii

Nu există recenzii până acum.


Fii primul care adaugi o recenzie la „Gel de duș pentru păr și corp Garoafa, Orhideea și Neroli”

Свързани продукти