Κρέμα χεριών και ποδιών – Mangesius, Christina, 250 ml.

7,00лв.

Φυσική φόρμουλα με μαγνήσιο – μαλακώνει, καταπραΰνει, λειαίνει και αποκαθιστά την ελαστικότητα και την απαλότητα του δέρματος, προστατεύοντάς το από την ξηρότητα.

Κωδικός προϊόντος: AHNDANDFOOTCREAMMAGNESIUM250-EL Κατηγορία:

Περιγραφή

Μαλακώνει, καταπραΰνει, λειαίνει και αποκαθιστά την ελαστικότητα και την απαλότητα της επιδερμίδας, προστατεύοντάς την από την ξηρότητα. Περιέχει μαγνήσιο – εξαιρετικά κατάλληλο για μια τελική κρέμα για την τόνωση του δέρματος. Μια φυσική φόρμουλα ειδικά σχεδιασμένη για να καταπραΰνει το δέρμα των χεριών και των ποδιών. Περιέχει επίσης βούτυρο κακάο, έλαιο jojoba, σησαμέλαιο, έλαιο αβοκάντο, αλόη βέρα και εκχύλισμα χαμομηλιού. Κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος.

Τα ενεργά συστατικά σε αυτή την κρέμα χεριών και ποδιών από μαγνήσιο είναι τα εξής:

Νερό (Aqua): Βασικό συστατικό που ενυδατώνει το δέρμα και προετοιμάζει την επιφάνεια για την εφαρμογή άλλων συστατικών.

Έλαιο από σουσάμι (Sesamum Indicum Seed Oil).

Έλαιο Jojoba (Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil): Θρέφει το δέρμα και το αφήνει ενυδατωμένο χωρίς να το αφήνει λιπαρό.

Εκχύλισμα αλόης βέρα (Aloe Barbadensis Extract).

Έλαιο αβοκάντο (Persea Gratissima (Avocado) Butter): Πλούσιο σε βιταμίνες και λιπαρά οξέα που ενυδατώνουν και μαλακώνουν το δέρμα.

Εκχύλισμα λουλουδιών χαμομηλιού (Chamomile Flower Extract): Έχει καταπραϋντικές και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες που βοηθούν στην απαλότητα του δέρματος.

Εκχύλισμα φύλλων Rhus Conttinus (Rhus Conttinus Leaf Extract): Έχει αντιοξειδωτικές ιδιότητες και βοηθά στην προστασία του δέρματος από τις ελεύθερες ρίζες.

Εκχύλισμα λουλουδιών Nymphaea Alba (Nymphaea Alba Extract): Έχει ενυδατικές και καταπραϋντικές ιδιότητες, βοηθώντας στην ενυδάτωση του δέρματος.

Χλωριούχο μαγνήσιο (Magnesium Chloride): Έχει αντιοξειδωτικές ιδιότητες και συμβάλλει στη διατήρηση της υγείας του δέρματος.

Κερί μέλισσας (Cera Alba (Beeswax)): Έχει προστατευτικές και ενυδατικές ιδιότητες, βοηθώντας στη διατήρηση της υγρασίας στο δέρμα.

Lactobacillus Ferment (Γαλακτοβάκιλλος ζύμωσης): Έχει καταπραϋντικές ιδιότητες και βοηθά στην εξισορρόπηση της φυσικής χλωρίδας του δέρματος.

Εκχύλισμα σπόρων γκρέιπφρουτ (Citrus Grandis (Grapefruit) Seed Extract).

INCI/Συστατικά: INCI (INCI/Ingredients): Water (Aqua), Sesamum Indicum Seed Oil, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Aloe Barbadensis Extract, Persea Gratissima (Avocado) Butter, Cetearyl Olivate, Sorbitan Olivate, Chamomila Recutita Flower Extract, Rhus Conttinus Leaf Extract, Nymphaea Alba Extract, Magnesium Chloride, Cera Alba (Beeswax), Lactobacillus Ferment, Citrus Grandis (Grapefruit) Seed Extract.

Δεν περιέχει parabens και ορυκτά έλαια! Οδηγίες. 250 ml.

0/5 (0 Reviews)

Επιπλέον πληροφορίες

Βάρος 0,25 kg

Εταιρία

SAYAZ COSMETICS

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.


Κάνετε την πρώτη αξιολόγηση για το προϊόν: “Κρέμα χεριών και ποδιών – Mangesius, Christina, 250 ml.”

Свързани продукти