Κρέμα χεριών και ποδιών με έλαιο αργκάν, 250ml

7,00лв.

Φυσική φόρμουλα με έλαιο αργκάν – μαλακώνει, λειαίνει, αποκαθιστά την ελαστικότητα και την απαλότητα του δέρματος στα χέρια και τα πόδια, προστατεύοντάς το

Κωδικός προϊόντος: argancreamhandfoot-EL Κατηγορία:

Περιγραφή

Μαλακώνει, λειαίνει, αποκαθιστά την ελαστικότητα και την απαλότητα του δέρματος των χεριών και των ποδιών, προστατεύοντας και προφυλάσσοντας το από την ξήρανση. Περιέχει έλαιο αργκάν με υψηλή περιεκτικότητα σε απαραίτητα λιπαρά οξέα και βιταμίνη Ε. Πλούσια σε έλαια, η κρέμα θα θρέψει σε βάθος και θα διατηρήσει το δέρμα των χεριών και των ποδιών λείο, απαλό και μεταξένιο. Περιέχει επίσης βούτυρο κακάο, έλαιο αβοκάντο, βούτυρο καριτέ, σησαμέλαιο, έλαιο σταφυλιού, βιταμίνη Ε, αλλαντοΐνη, ελαστίνη και χαμομήλι kestrcato. Κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος.

 

Τα δραστικά συστατικά σε αυτή την κρέμα χεριών και ποδιών με έλαιο αργκάν είναι:

Νερό (Aqua): Ένα βασικό συστατικό που παρέχει ενυδάτωση στο δέρμα.

Έλαιο φρούτων καριτέ (Butyrospermum Parkii (Shea) Fruit Butter).

Βούτυρο κακάο (Theobroma Cacao Seed Butter): Θρέφει το δέρμα και το κάνει πιο απαλό και λείο.

Έλαιο σπόρων σησαμιού (Sesamum Indicum Seed Oil): Έχει ενυδατικές ιδιότητες και αφήνει το δέρμα απαλό και λείο.

Έλαιο σπόρων σταφυλιού (Vitis Vinifera (Grape) Seed Oil).

Εκχύλισμα αλόης βέρα (Aloe Barbadensis Extract): Έχει καταπραϋντικές και ενυδατικές ιδιότητες, συμβάλλοντας στην ενυδάτωση του δέρματος.

Έλαιο αβοκάντο (Persea Gratissima (Avocado) Butter): Πλούσιο σε βιταμίνες και λιπαρά οξέα που ενυδατώνουν και μαλακώνουν το δέρμα.

Εκχύλισμα λουλουδιών χαμομηλιού: Έχει καταπραϋντικές και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες που βοηθούν στην απαλότητα του δέρματος.

Εκχύλισμα φύλλων Rhus Conttinus (Rhus Conttinus Leaf Extract): Έχει αντιοξειδωτικές ιδιότητες και βοηθά στην προστασία του δέρματος από τις ελεύθερες ρίζες.

Κερί μέλισσας (Cera Alba (Beeswax)): Έχει προστατευτικές και ενυδατικές ιδιότητες, βοηθώντας στη διατήρηση της υγρασίας στο δέρμα.

Lactobacillus Ferment (Γαλακτοβάκιλλος ζύμωσης): Έχει καταπραϋντικές ιδιότητες και βοηθά στην εξισορρόπηση της φυσικής χλωρίδας του δέρματος.

Εκχύλισμα σπόρων γκρέιπφρουτ (Citrus Grandis (Grapefruit) Seed Extract).

Βιταμίνη Ε (Τοκοφερόλη).

Αλλαντοΐνη: Βοηθά στην επανόρθωση του δέρματος και το κάνει πιο λείο.

Εκχύλισμα φυκιών: Έχει ενυδατικές ιδιότητες και βοηθά στην ενυδάτωση της επιδερμίδας.

INCI/Συστατικά: Το προϊόν περιέχει: 1: Water (Aqua), Butyrospermum Parkii (Shea) Fruit Butter, Theobroma Cacao Seed Butter, Sesamum Indicum Seed Oil, Vitis Vinifera (Grape) Seed Oil, Aloe Barbadensis Extract, Persea Gratissima (Avocado) Butter, Cetearyl Olivate, Sorbitan Olivate, Chamomila Recutita Flower Extract, Rhus Conttinus Leaf Extract, Cera Alba (Beeswax), Lactobacillus Ferment, Citrus Grandis (Grapefruit) Seed Extract, Tocopherol, Allantoin, Seaweed Extract.

Χωρίς paraben και ορυκτέλαια!

Τρόπος χρήσης:Εφαρμόστε σε καθαρό, στεγνό δέρμα.

250 ml.

0/5 (0 Reviews)

Επιπλέον πληροφορίες

Βάρος 0,25 kg

Εταιρία

SAYAZ COSMETICS

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.


Κάνετε την πρώτη αξιολόγηση για το προϊόν: “Κρέμα χεριών και ποδιών με έλαιο αργκάν, 250ml”

Свързани продукти