50spf protecție solară, 100ml

12,00лв.

Cu toate ingredientele naturale, crema este potrivită pentru adulți, copii și persoane cu toate tipurile de piele. Hidratează și oferă protecție eficientă împotriva efectelor nocive ale razelor UVA și UVB ale soarelui.

SKU: naturallysun50-RO Categorie:

Descriere

O protecție solară hidratantă care oferă protecție eficientă împotriva efectelor nocive ale razelor UVA și UVB ale soarelui.

Conține ingrediente naturale și este potrivit pentru utilizarea de către adulți, copii și persoane de toate tipurile de piele.

Aplicați binecu 10-15 minute înainte de expunerea la soare și reaplicați frecvent.

Ingredientele active din acest produs sunt:

Unt de cacao: are proprietăți hidratante și de înmuiere care ajută la repararea pielii.

Ulei de nucă de cocos.

Ulei de floarea soarelui: Conține vitamina E, care ajută la repararea pielii și o protejează de stresul oxidativ.

Ceara de albine: Creează un strat protector pe piele, reținând umiditatea și protejând-o de influențele externe dăunătoare.

Oxid de zinc: Are proprietăți antiinflamatorii și antiseptice care ajută la protejarea pielii de inflamații și infecții.

Extract de Aloe vera (extract de Aloe barbadensis): Are proprietăți calmante și hidratante care ajută la repararea pielii.

Cetearyl olivate și Sorbitan olivate: Emolienți care îmbunătățesc textura cremei și ajută la menținerea umidității în piele.

Extract de nufăr alb (extract de Nymphaea alba).

D-pantenol: Pro-vitamina B5, care are proprietăți calmante și hidratante, ajută la repararea pielii și o face mai suplă.

Bacterii probiotice (Lactobacillus ferment): Ajută la echilibrarea microbiomului pielii și îmbunătățește sănătatea pielii.

Vitamina E (tocoferol): Un antioxidant puternic care ajută la protejarea pielii de radicalii liberi și de influențele externe dăunătoare.

INCI/Ingrediente.

0/5 (0 Reviews)

Brand

NATURALE

SAYAZ COSMETICE

Recenzii

Nu există recenzii până acum.


Fii primul care adaugi o recenzie la „50spf protecție solară, 100ml”

Свързани продукти