Αντηλιακό λάδι Ibiza

15,00лв.

Εξαιρετικά απαλό λάδι – σπρέι αντηλιακής προστασίας, πλούσιο σε αφροδισιακές νότες. Αφήνει πίσω του ένα ακαταμάχητο, ιντριγκαδόρικο άρωμα και ένα σέξι μαύρισμα. Πλούσιο σε έλαια που παρέχουν αποτελεσματική προστασία από τις βλαβερές συνέπειες των ακτίνων UVA και UVB του ήλιου.

Κωδικός προϊόντος: SUNSCREENIBIZA-EL Κατηγορία:

Περιγραφή

Εξαιρετικά απαλό αντηλιακό λάδι – σπρέι, πλούσιο σε πρωτεΐνες γάλακτος και αφροδισιακές νότες. Αφήνει πίσω του ένα ακαταμάχητο, ιντριγκαδόρικο άρωμα και ένα σέξι μαύρισμα. Πλούσιο σε έλαια που παρέχουν αποτελεσματική προστασία από τις βλαβερές συνέπειες των ακτίνων UVA και UVB του ήλιου. Υψηλός δείκτης προστασίας από τον ήλιο – SPF 30. Περιέχει έλαιο καρύδας, Aloe Vera, βούτυρο κακάο, έλαιο σταφυλιού, μαγνήσιο, αιθέρια έλαια από σανταλόξυλο, Vetiver και Ylang-Ylang, εκχύλισμα λευκού μοσχοκάρυδου. Νιώστε τη γοητεία του ισπανικού θέρετρου και βυθιστείτε σε μια αξέχαστη καλοκαιρινή περιπέτεια!

Οδηγίες χρήσης. 100% φυσικό προϊόν. Δεν περιέχει parabens και ορυκτέλαια! Καλλυντικό προϊόν για εξωτερική χρήση. Δεν έχει δοκιμαστεί σε ζώα. Να φυλάσσεται μακριά από παιδιά.

Τα δραστικά συστατικά σε αυτό το αντηλιακό λάδι Ibiza είναι:

Έλαιο καρύδας.

Εκχύλισμα αλόης βέρα (εκχύλισμα Aloe Barbadensis).

Έλαιο σπόρων σταφυλιού: Πλούσιο σε αντιοξειδωτικά που βοηθούν στην προστασία του δέρματος από τις ελεύθερες ρίζες και την αντιγήρανση.

Πρωτεΐνες γάλακτος (Milk Proteins).

Βούτυρο κακάο: Βοηθά στην ενυδάτωση και τη θρέψη του δέρματος, κάνοντάς το πιο απαλό.

Κερί μέλισσας (Cera Alba): Βοηθά στη διατήρηση της υγρασίας στο δέρμα και βελτιώνει την υφή του λαδιού.

Τοκοφερόλη: Βιταμίνη Ε, η οποία έχει αντιοξειδωτικές ιδιότητες και συμβάλλει στην προστασία του δέρματος από το οξειδωτικό στρες.

Πανθενόλη: Έχει καταπραϋντικές και ενυδατικές ιδιότητες που μπορούν να βοηθήσουν στην επανόρθωση του δέρματος.

Εκχύλισμα λευκής αγριολούλουδας (Nymphaea Alba Extract): Έχει αντιοξειδωτικές ιδιότητες και μπορεί να βοηθήσει στην προστασία του δέρματος από τις βλαβερές επιδράσεις των ελεύθερων ριζών.

Μαγνήσιο (Magnesium): Ένα μέταλλο που μπορεί να υποστηρίξει την υγεία του δέρματος και να διατηρήσει το δέρμα σε καλή κατάσταση.

Οξείδιο του ψευδαργύρου (Zinc Oxide): Ένα φυσικό φίλτρο του ήλιου που προστατεύει το δέρμα από τις βλαβερές υπεριώδεις ακτίνες UV.

Υδρογονωμένο καστορέλαιο (HCO): Ένα έλαιο που βοηθά στη βελτίωση της υφής του λαδιού και στη διατήρηση της υγρασίας.

Αιθέριο έλαιο σανδαλόξυλου, αιθέριο έλαιο βετιβέρ, αιθέριο έλαιο υλάνγκ υλάνγκ.

Λευκό Μοσχοπόδαρο: Προσθέτει ένα επιπλέον άρωμα και φρεσκάδα στο έλαιο.

Βιταμίνη Α, η οποία συμβάλλει στην τόνωση της ανανέωσης των κυττάρων και στη διατήρηση της υγιούς, νεανικής επιδερμίδας.

INCI/Συστατικά: INCI/Συστατικά: Το προϊόν περιέχει ένα από τα συστατικά που περιέχονται στο προϊόν.

0/5 (0 Reviews)

Επιπλέον πληροφορίες

Βάρος 0,1 kg

Εταιρία

SEZMAR ΣΥΛΛΟΓΗ ΑΓΑΠΗ

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.


Κάνετε την πρώτη αξιολόγηση για το προϊόν: “Αντηλιακό λάδι Ibiza”

Свързани продукти