Αντηλιακό λάδι Marbella

15,00лв.

Εξαιρετικά απαλό αντηλιακό λάδι – σπρέι, πλούσιο σε πρωτεΐνες γάλακτος και αφροδισιακές νότες. Αφήνει πίσω του ένα ακαταμάχητο, ιντριγκαδόρικο άρωμα και ένα σέξι μαύρισμα. Πλούσιο σε έλαια που παρέχουν αποτελεσματική προστασία από τις βλαβερές συνέπειες των ακτίνων UVA και UVB του ήλιου.

Κωδικός προϊόντος: SUNSCREENMARBELLA-EL Κατηγορία:

Περιγραφή

Εξαιρετικά απαλό αντηλιακό λάδι – σπρέι, πλούσιο σε πρωτεΐνες γάλακτος και αφροδισιακές νότες. Αφήνει πίσω του ένα ακαταμάχητο, ιντριγκαδόρικο άρωμα και ένα σέξι μαύρισμα. Πλούσιο σε έλαια που παρέχουν αποτελεσματική προστασία από τις βλαβερές συνέπειες των ακτίνων UVA και UVB του ήλιου.

Περιέχει έλαιο καρύδας, αλόη βέρα, βούτυρο κακάο, έλαιο σταφυλιού, μαγνήσιο, εκχυλίσματα βανίλιας, λευκού μοσχοβολιστού και μονόης. Υψηλός δείκτης προστασίας από τον ήλιο – SPF 30. Νιώστε τη γοητεία του ισπανικού θέρετρου και βυθιστείτε σε μια αξέχαστη καλοκαιρινή περιπέτεια!

Εφαρμόστε γενναιόδωρα 10-15 λεπτά πριν από την έκθεση στον ήλιο και επαναλάβετε την εφαρμογή συχνά, ειδικά μετά το κολύμπι, τον ιδρώτα ή το στέγνωμα με πετσέτα. 100% φυσικό προϊόν. Δεν περιέχει parabens και ορυκτέλαια! Καλλυντικό προϊόν για εξωτερική χρήση. Δεν έχει δοκιμαστεί σε ζώα. Να φυλάσσεται μακριά από παιδιά.

Τα δραστικά συστατικά σε αυτό το αντηλιακό λάδι Marbella είναι:

Έλαιο καρύδας.

Εκχύλισμα αλόης βέρα: Καταπραΰνει και ενυδατώνει το δέρμα, προστατεύοντάς το από τις βλαβερές συνέπειες της ηλιακής ακτινοβολίας.

Πρωτεΐνες γάλακτος: Βοηθά το δέρμα να ανακάμψει μετά την έκθεση στον ήλιο και ενυδατώνει το δέρμα.

Βούτυρο κακάο: Παρέχει βαθιά ενυδάτωση και προστατεύει το δέρμα από την ξηρότητα.

Τοκοφερόλη: Έχει αντιοξειδωτικές ιδιότητες που βοηθούν στην προστασία του δέρματος από τις ελεύθερες ρίζες που προκαλούνται από τις υπεριώδεις ακτίνες.

Ρετινόλη: Διεγείρει την ανανέωση των κυττάρων και συμβάλλει στη διατήρηση της υγείας του δέρματος.

Εκχύλισμα λευκού κουτιού (Nymphea Alba Extract): Έχει καταπραϋντικές και αντιοξειδωτικές ιδιότητες.

Πανθενόλη (Panthenol).

Έλαιο σπόρων σταφυλιού (Grape Seed Oil): Πλούσιο σε αντιοξειδωτικά που βοηθούν στην προστασία του δέρματος από τις ελεύθερες ρίζες και επιβραδύνουν τη διαδικασία γήρανσης.

Μαγνήσιο (Magnesium): Έχει καταπραϋντικές ιδιότητες για το δέρμα και το βοηθά να ανακάμψει μετά την έκθεση στον ήλιο.

Υδρογονωμένο καστορέλαιο (Hydrogenated Castor Oil): Ενυδατώνει το δέρμα και το προστατεύει από την ξηρότητα.

Εκχύλισμα βανίλιας (Vanilla Planifolia Extract).

Λευκός Μοσχομυρμήγκι (White Musk).

Αιθέριο έλαιο Monoi (Monoi Essential Oil): Έχει ενυδατικές και αρωματοθεραπευτικές ιδιότητες, προσδίδοντας ευχάριστο άρωμα στο δέρμα.

Κερί μέλισσας (Cera Alba): Σχηματίζει ένα προστατευτικό στρώμα στο δέρμα που το προστατεύει από τις βλαβερές συνέπειες του ήλιου και το ενυδατώνει.

INCI/Ingredients.

0/5 (0 Reviews)

Επιπλέον πληροφορίες

Βάρος 0,1 kg

Εταιρία

SEZMAR ΣΥΛΛΟΓΗ ΑΓΑΠΗ

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.


Κάνετε την πρώτη αξιολόγηση για το προϊόν: “Αντηλιακό λάδι Marbella”

Свързани продукти