Σετ δώρου c “Smart Cosmetics” 3

55,00лв.

Χαρίστε σε ένα αγαπημένο σας πρόσωπο ένα ξεχωριστό δώρο για το πρόσωπο – έξυπνα καλλυντικά με κρυστάλλους. Κατάλληλο δώρο για άνδρες και γυναίκες σε τρία τεμάχια.

Κωδικός προϊόντος: GIFTBOXINTELCOSM3-EL Κατηγορία:

Περιγραφή

Χαρίστε σε ένα αγαπημένο σας πρόσωπο ένα ξεχωριστό δώρο για το πρόσωπο – έξυπνα καλλυντικά με κρυστάλλους. Κατάλληλο δώρο για άνδρες και γυναίκες σε τρία τεμάχια.
Επιλέξτε ανάλογα με τις ανάγκες του ατόμου από τη σειρά:

* Καλλυντικά σε σκόνη από κεχριμπάρι – απαραίτητη φροντίδα για όλους τους τύπους δέρματος
Τα προϊόντα από κεχριμπάρι είναι ένα πραγματικό κόσμημα για το δέρμα ! Πρόκειται για ένα έξυπνο ορυκτό που στοχεύει ιδιαίτερα στις προβληματικές περιοχές και ρυθμίζει τη θερμοκρασία του δέρματος. Το άγγιγμα ενός κομματιού γυαλισμένου κεχριμπαριού είναι πολύ καταπραϋντικό και ευχάριστο , για να μην αναφέρουμε ότι λειαίνει και εξομαλύνει το δέρμα. Το κεχριμπάρι έχει μια πολύ υψηλή συγκέντρωση κεχριμπαρένιου οξέος , το οποίο διεγείρει τα κύτταρα του δέρματος , βοηθώντας τα να “αναπνεύσουν ” και έτσι να διατηρήσουν τη σφριγηλότητα και την ελαστικότητά τους. Η σκόνη κεχριμπαριού ζεσταίνει , τονώνει και γυαλίζει το δέρμα , ανοίγει τους φραγμένους πόρους . Όταν τρίβεται στο δέρμα με τη μορφή peeling ή μάσκες , η σκόνη απελευθερώνει μικρές ποσότητες κεχριμπαρένιου οξέος στο δέρμα και καταπολεμά τις ελεύθερες ρίζες και καθαρίζοντας την επιδερμίδα από τις τοξίνες.

* καλλυντικά με σκόνη ζαφειριού – ρύθμιση της λιπαρότητας του δέρματος
Το ζαφείρι συμβολίζει την πίστη και την αφοσίωση. Αυξάνει την εσωτερική γαλήνη και προάγει την ανανέωση. Η χρήση του στα καλλυντικά είναι κατάλληλη για τον καθαρισμό, την αναζωογόνηση και την καταπράυνση του δέρματος. Είναι ευεργετικό για το μικτό δέρμα, που είναι επιρρεπές στη λιπαρότητα.

* καλλυντικά με σκόνη Emerald – σειρά lifting αντιγηραντική του δέρματος
SM Collection EMERALD Οι αρχαίοι συνέδεσαν το EXUMRUM με την ελληνική θεά Αφροδίτη, τη θεά του έρωτα και της ομορφιάς. Τα καλλυντικά που περιέχουν πούδρα IZUMRUD είναι καλλυντικά κομψότητας και ομορφιάς που ενισχύουν την αίσθηση ευεξίας, ισορροπίας και αρμονίας. Τα προϊόντα με IZUMRUD είναι μια προληπτική σειρά καλλυντικών για μια μακροχρόνια επίδραση αναζωογόνησης και διατήρησης της νεότητας στο δέρμα. Τα προϊόντα δρουν συσφικτικά, πληθωρικά και ανυψωτικά στην τελειότητα.

* καλλυντικά με Pearl Powder – τονωτική φροντίδα για το δέρμα με κηλίδες χρωστικής
Ανακαλύψτε την ομορφιά σας μέσα από το αρχαίο μυστήριο του μαργαριταριού! Μια σειρά καλλυντικών με λευκαντικές, κυτταροαναπλαστικές, αντιβακτηριακές και αντιοξειδωτικές ιδιότητες. Για καθαρή επιδερμίδα, απαλλαγμένη από κηλίδες χρωστικών ουσιών.

* καλλυντικά με σκόνη αμέθυστου – ενυδατική φροντίδα για ξηρό και ευαίσθητο δέρμα
Η σειρά μας AMETHYST βασίζεται σε καλά φυλαγμένες μυστικές φόρμουλες που παραδίδονται από τους αιώνες. Εμπλουτισμένες συνθέσεις με φυσικά έλαια και εκχυλίσματα βοτάνων, φροντίζουν να κάνουν το δέρμα όμορφο και ενυδατωμένο όλη μέρα. Μια σειρά που έχει αναπτυχθεί ειδικά για το ξηρό και ευαίσθητο δέρμα.

Τα σετ περιλαμβάνουν :

1 (μία) κρέμα ημέρας (50ml)

1 (μία) κρέμα νύχτας (50ml)

1 (μία) μάσκα προσώπου (100ml)

0/5 (0 Reviews)

Εταιρία

SM CRYSTAL

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.


Κάνετε την πρώτη αξιολόγηση για το προϊόν: “Σετ δώρου c “Smart Cosmetics” 3”

Свързани продукти