Cremă pentru mâini și picioare – Shea, Christina, 250 ml.

7,00лв.

Formulă naturală special dezvoltată, îmbogățită cu unt de Shea – profund hidratantă și hrănitoare, cu efect de întinerire și fermitate.

SKU: HANDCREAMSHEA250-RO Categorie:

Descriere

Formulă naturală special dezvoltată, îmbogățită cu unt de Shea – profund hidratantă și hrănitoare, cu efect de întinerire și fermitate. Potrivit pentru toate tipurile de piele.

Ingredientele active din acest produs sunt:

Unt din fructe de Shea (Butyrospermum Parkii (Shea) Fruit Butter).

Unt din semințe de cacao (unt din semințe de Theobroma Cacao).

Ulei din semințe de susan: Înmoaie și hrănește pielea, făcând-o mai netedă și mai suplă.

Ulei din semințe de struguri (Vitis Vinifera (Grape) Seed Oil): Bogat în antioxidanți care ajută la regenerarea pielii și o protejează de îmbătrânire.

Extract de Aloe Vera (Aloe Barbadensis Extract): Are proprietăți hidratante și calmante care ajută la menținerea pielii sănătoase și hidratate.

Ulei din fructe de avocado (Persea Gratissima (Avocado) Butter).

Cetearyl Olivate și Sorbitan Olivate: Emolienți care hrănesc și înmoaie pielea, făcând-o mai fină și mai moale.

Extract de flori de mușețel: Are proprietăți calmante și antiinflamatoare care ajută la calmarea iritațiilor pielii.

Extract din scoarță de pin alb (extract din frunze de Rhus Conthinus).

Ceară de albine (Cera Alba (Beeswax)): Formează un strat protector pe piele care ajută la reținerea umidității și o hrănește.

Acid lactic (Lactobacillus Ferment): Are proprietăți exfoliante care ajută la îndepărtarea celulelor moarte ale pielii și lasă pielea mai fină și mai proaspătă.

Extract din semințe de grapefruit (Citrus Grandis (Grapefruit) Seed Extract): Are proprietăți antimicrobiene și antioxidante care ajută la menținerea pielii sănătoase și clare.

Tocoferol (Tocopherol): Vitamina E, care are proprietăți antioxidante și ajută la protejarea pielii de radicalii liberi.

Allantoin: Are proprietăți calmante și hrănitoare care ajută la repararea pielii.

Extract de alge marine (Seaweed Extract): Bogat în minerale și vitamine, acest extract ajută la hidratarea și tonifierea pielii.

INCI/Ingrediente: Aqua, Butyrospermum Parkii (Shea) Fruit Butter, Theobroma Cacao Seed Butter, Sesamum Indicum Seed Oil, Vitis Vinifera (Grape) Seed Oil, Aloe Barbadensis Extract, Persea Gratissima (Avocado) Butter, Cetearyl Olivate, Sorbitan Olivate, Chamomila Recutita Flower Extract, Rhus Conthinus Leef Extract, Cera Alba (Beeswax), Lactobacillus Ferment, Citrus Grandis (Grapefruit) Seed Extract, Tocopherol, Allantoin, Seaweed Extract. Fără parabeni și uleiuri minerale! Mod de folosire: 1. 250 ml.

0/5 (0 Reviews)

Informații suplimentare

Greutate 0,25 kg

Brand

CHRISTINA

SAYAZ COSMETICE

Recenzii

Nu există recenzii până acum.


Fii primul care adaugi o recenzie la „Cremă pentru mâini și picioare – Shea, Christina, 250 ml.”

Свързани продукти