Κρέμα χεριών και ποδιών – Mangesius, Christina, 250 ml.

7,00лв.

Φυσική φόρμουλα με μαγνήσιο – μαλακώνει, καταπραΰνει, λειαίνει και αποκαθιστά την ελαστικότητα και την απαλότητα του δέρματος, προστατεύοντάς το από την ξηρότητα.

Κωδικός προϊόντος: AHNDANDFOOTCREAMMAGNESIUM-EL Κατηγορία:

Περιγραφή

Μαλακώνει, καταπραΰνει, λειαίνει και αποκαθιστά την ελαστικότητα και την απαλότητα της επιδερμίδας, προστατεύοντάς την από την ξηρότητα.

Περιέχει μαγνήσιο – εξαιρετικά κατάλληλο για μια τελική κρέμα για την τόνωση του δέρματος. Μια φυσική φόρμουλα ειδικά σχεδιασμένη για να καταπραΰνει το δέρμα των χεριών και των ποδιών. Περιέχει επίσης βούτυρο κακάο, έλαιο jojoba, σησαμέλαιο, έλαιο αβοκάντο, αλόη βέρα και εκχύλισμα χαμομηλιού. Κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος.

Τα δραστικά συστατικά σε αυτό το προϊόν είναι:

Έλαιο σπόρων σησαμιού (Sesamum Indicum Seed Oil).

Έλαιο σπόρων τζοτζόμπα (Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil).

Εκχύλισμα Aloe Barbadensis: Έχει ενυδατικές και καταπραϋντικές ιδιότητες που θρέφουν και ενυδατώνουν το δέρμα.

Έλαιο από καρπούς αβοκάντο (Persea Gratissima (Avocado) Butter).

Cetearyl Olivate και Sorbitan Olivate: Μαλακτικά που θρέφουν και μαλακώνουν το δέρμα, κάνοντάς το πιο λείο και απαλό.

Εκχύλισμα λουλουδιών χαμομηλιού: Έχει καταπραϋντικές και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες που βοηθούν στην καταπράυνση των ερεθισμών του δέρματος.

Εκχύλισμα φλοιού λευκού πεύκου (Rhus Conthinus Leaf Extract).

Εκχύλισμα λουλουδιών νούφαρου (Nymphaea Alba Extract).

Χλωριούχο μαγνήσιο: Έχει αντιβακτηριακές και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες που βοηθούν στη διατήρηση της υγείας του δέρματος.

Κερί μέλισσας (Cera Alba (κερί μέλισσας)): Σχηματίζει ένα προστατευτικό στρώμα στο δέρμα που βοηθά στη διατήρηση της υγρασίας και το θρέφει.

Γαλακτικό οξύ (Lactobacillus Ferment): Έχει απολεπιστικές ιδιότητες που βοηθούν στην απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων του δέρματος και αφήνουν το δέρμα πιο λείο και φρέσκο.

Εκχύλισμα σπόρων γκρέιπφρουτ (Citrus Grandis (Grapefruit) Seed Extract): Έχει αντιμικροβιακές και αντιοξειδωτικές ιδιότητες που βοηθούν να διατηρηθεί το δέρμα υγιές και καθαρό.

INCI/Συστατικά: INCI/Συστατικά: Aqua, Sesamum Indicum Seed Oil, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Aloe Barbadensis Extract, Persea Gratissima (Avocado) Butter, Cetearyl Olivate, Sorbitan Olivate, Chamomila Recutita Flower Extract, Rhus Conthinus Leaf Extract, Nymphaea Alba Extract, Magnesium Chloride, Cera Alba (Beeswax), Lactobacillus Ferment, Citrus Grandis (Grapefruit) Seed Extract.

Δεν περιέχει parabens και ορυκτά έλαια!

Εφαρμόστε σε καθαρό, στεγνό δέρμα.

250 ml.

0/5 (0 Reviews)

Επιπλέον πληροφορίες

Βάρος 0,25 kg

Εταιρία

SAYAZ COSMETICS

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.


Κάνετε την πρώτη αξιολόγηση για το προϊόν: “Κρέμα χεριών και ποδιών – Mangesius, Christina, 250 ml.”

Свързани продукти