Ulei de corp hrănitor Spray Beauty

12,00лв.

Ulei uscat hrănitor pentru corp Experience Beauty. Pulverizați și bucurați-vă de o piele netedă și mătăsoasă care miroase minunat.

Parfum.

SKU: OILDARING-RO Categorie:

Descriere

Nourishing Dry Body Oil Experience- menține pielea hidratată, îi oferă elasticitate, moliciune și o senzație de tinerețe. Un amestec delicat și hrănitor de uleiuri creat cu uleiul de avocado, atât de benefic pentru piele. O pulverizare rapidă după fiecare duș va face ca pielea ta să se simtă mai irezistibilă ca niciodată.

Utilizare: Aplicați zilnic pe pielea uscată și curată. Pulverizați și aplicați cu mișcări de masaj pe tot corpul.

Parfum. Se absoarbe rapid și nu lasă senzație grasă. Potrivit pentru toate anotimpurile și toate tipurile de piele, precum și pentru pielea delicată, sensibilă.

Ingredientele active din acest produs sunt:

Ulei de avocado (Persea Gratissima).

Extract din flori de Calendula (Calendula officinalis).

Extract din frunze de aloe (Aloe Barbadensis): Calmează și hidratează pielea, ajutând procesele de reparare ale acesteia.

Extract de ceai verde (Camellia sinensis): Bogat în antioxidanți care protejează pielea de efectele nocive ale radicalilor liberi și de îmbătrânire.

Tocoferol (Tocopherol): Vitamina E, care are proprietăți antioxidante și ajută la menținerea sănătății și tinereții pielii.

Retinol: Ajută la reînnoirea celulară și stimulează producția de colagen, ducând la îmbunătățirea texturii și elasticității pielii.

Cafeină: Are un efect stimulator asupra circulației sângelui și poate ajuta la reducerea cearcănelor și a cercurilor întunecate de sub ochi.

Parfum.

INCI/Ingrediente.

0/5 (0 Reviews)

Informații suplimentare

Greutate 0,2 kg

Brand

CHRISTINA

SAYAZ COSMETICE

Recenzii

Nu există recenzii până acum.


Fii primul care adaugi o recenzie la „Ulei de corp hrănitor Spray Beauty”

Свързани продукти