Ulei natural de mango, 250ml

20,00лв.

Uleiul de mango pur este bogat în antioxidanți pentru a combate radicalii liberi

SKU: MANGOBUTTER-RO Categorie:

Descriere

Uleiul de mango pur este bogat în antioxidanți pentru a combate radicalii liberi, care sunt o cauză majoră a îmbătrânirii pielii, precum și în vitaminele A, C și D. Este conceput pentru toate tipurile de piele, dar efectele sale benefice sunt resimțite în special în cazul pielii uscate și sensibile. Hidratează în profunzime, hrănește, înmoaie și calmează. Are un efect protector împotriva razelor UV și ajută în tratamentul erupțiilor cutanate, eczemelor, mușcăturilor de insecte, arsurilor solare sau degerăturilor.

Mod de utilizare. Uleiul de mango se topește la temperatura pielii. Îl puteți aplica pe față, păr și corp și, de asemenea, îl puteți aplica în cremele și măștile de păr.

Produs hipoalergenic, fără contraindicații și cu o putere de penetrare excelentă. Produs 100% natural. Nu conține parabeni, alergeni și uleiuri minerale! Produs cosmetic pentru aplicare externă. Nu este testat pe animale. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Conține ingrediente naturale (naturale) – păstrați departe de lumină și căldură.

INCI: UNT DE MANGO 100%

0/5 (0 Reviews)

Informații suplimentare

Greutate 0,25 kg

Brand

COLECȚIA SEZMAR PURE

Recenzii

Nu există recenzii până acum.


Fii primul care adaugi o recenzie la „Ulei natural de mango, 250ml”

Свързани продукти