Αφρόλουτρο για μαλλιά και σώμα Mojito

7,00лв.

100% φυσικό αφρόλουτρο για τα μαλλιά και το σώμα. Μια αναζωογονητική εμπειρία με ένα αναζωογονητικό μείγμα μέντας, πάγου και λάιμ. Κάντε τη ζωή σας πιο εύκολη με αυτό το πολυλειτουργικό αφρόλουτρο για τα μαλλιά και το σώμα που ενυδατώνει, σέβεται και φροντίζει το πρόσωπο, το σώμα και τα μαλλιά σας.

Κωδικός προϊόντος: SHOWERMOJITO-EL Κατηγορία:

Περιγραφή

100% φυσικό αφρόλουτρο για τα μαλλιά και το σώμα. Μια αναζωογονητική εμπειρία με ένα αναζωογονητικό μείγμα μέντας, πάγου και λάιμ. Κάντε τη ζωή σας πιο εύκολη με αυτό το πολυλειτουργικό αφρόλουτρο για τα μαλλιά και το σώμα που ενυδατώνει, σέβεται και φροντίζει το πρόσωπο, το σώμα και τα μαλλιά σας.Μια εξαιρετική εμπειρία για τα μαλλιά και το σώμα με απαλό δροσιστικό αποτέλεσμα. Εμπλουτισμένο με έλαιο αμυγδάλου και μέντας αναζωογονεί και τονώνει τα μαλλιά και το δέρμα σε όλο το σώμα.

Εφαρμόστε κατά τη διάρκεια του ντους σε βρεγμένα μαλλιά και δέρμα, μια μικρή ποσότητα του τζελ και με απαλές κινήσεις μασάζ κάντε αφρό, στη συνέχεια ξεπλύνετε με νερό.

Τα δραστικά συστατικά αυτού του προϊόντος είναι τα εξής: Το τζελ περιέχει μια σειρά από δραστικές ουσίες, οι οποίες είναι οι εξής: αλάτι, αλάτι, αλάτι, αλάτι, αλάτι, αλάτι, αλάτι:

Αμυγδαλέλαιο (Prunus Dulcis Oil).

Βούτυρο κακάο: Ενυδατώνει και θρέφει την επιδερμίδα, κάνοντάς την απαλή και ελαστική.

Έλαιο Jojoba: Έχει ενυδατικές ιδιότητες και βοηθά στην εξισορρόπηση των φυσικών ελαίων της επιδερμίδας.

Εκχύλισμα Saponaria Officinalis: Έχει καθαριστικές και καταπραϋντικές ιδιότητες για το δέρμα.

Αλλαντοΐνη: Βοηθά στην καταπράυνση και την αποκατάσταση του δέρματος, μειώνοντας τους ερεθισμούς και τις φλεγμονές.

Ρετινόλη: Βοηθά στην ανανέωση των κυττάρων του δέρματος και μειώνει την εμφάνιση των ρυτίδων.

Τοκοφερόλη: Έχει αντιοξειδωτικές ιδιότητες και βοηθά στην προστασία του δέρματος από τις βλαβερές εξωτερικές επιδράσεις.

Γερανιόλη: Ένα φυσικό συστατικό που μπορεί να έχει αντιοξειδωτικές και αντισηπτικές ιδιότητες.

Εκχύλισμα χαμομηλιού (Chamomilla Matricaria): Έχει καταπραϋντικές και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες, συμβάλλοντας στην ενδυνάμωση του δέρματος.

Έλαιο μέντας (Mentha Piperitha): Ένα αναζωογονητικό και δροσιστικό έλαιο που μπορεί να έχει αντισηπτικές και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες.

Αιθέριο έλαιο λεμονόχορτου (Cymbopogon Flexuosus): Έχει αντιβακτηριακές και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες που βοηθούν στη διατήρηση της υγείας του δέρματος.

Κερί μέλισσας: Σχηματίζει ένα προστατευτικό στρώμα στο δέρμα που βοηθά στη διατήρηση της υγρασίας και βελτιώνει την ελαστικότητα του δέρματος.

INCI/Συστατικά: INCI/Συστατικά.

0/5 (0 Reviews)

Επιπλέον πληροφορίες

Βάρος 0,25 kg

Εταιρία

SAYAZ COSMETICS

ΓΙΝΕ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.


Κάνετε την πρώτη αξιολόγηση για το προϊόν: “Αφρόλουτρο για μαλλιά και σώμα Mojito”

Свързани продукти