Φυτικό συμπύκνωμα για τα μαλλιά

10,00лв.

Σκοπός: μείωση της τριχόπτωσης, θρέψη των μαλλιών.

Κωδικός προϊόντος: HERBALHAI-EL Κατηγορία:

Περιγραφή

Σκοπός: μείωση της τριχόπτωσης, θρέψη των μαλλιών.

Δράση: ενισχύει την ανάπτυξη των μαλλιών και τη φυσική ζωτικότητα, τη δύναμη και τη φυσική λάμψη. Μειώνει την τριχόπτωση.

Οδηγίες χρήσης. Το κύριο συστατικό είναι η τσουκνίδα, έχει πολύ ισχυρή ενισχυτική δράση για τα μαλλιά, δημιουργεί λάμψη, βοηθά επίσης στην απομάκρυνση και την πρόληψη της εμφάνισης πιτυρίδας. ΓΙΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΉ ΧΡΉΣΗ!

Τρόπος χρήσης: τρίψτε στις ρίζες των μαλλιών (στεγνά ή βρεγμένα) και αφήστε το χωρίς λούσιμο για αρκετές ώρες (από 2 έως 24). Ανακινήστε πριν από τη χρήση!

Φυλάσσεται σε δροσερό και ξηρό μέρος μακριά από παιδιά! Δεν υπάρχει καθορισμένη και καθορισμένη διάρκεια χρήσης. Προτείνεται μέχρι να επιτευχθεί το αποτέλεσμα και για συντήρηση 2-3 φορές την εβδομάδα.

Τα δραστικά συστατικά σε αυτό το φυτικό συμπύκνωμα μαλλιών είναι τα εξής:

Εκχύλισμα τσουκνίδας (Urtica dioica): Πλούσιο σε βιταμίνες και μέταλλα που μπορούν να υποστηρίξουν την υγιή ανάπτυξη των μαλλιών.

Εκχύλισμα φύλλων λευκής κολλιτσίδας (Arctium lappa): Έχει αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες και μπορεί να βοηθήσει στην υγεία του τριχωτού της κεφαλής και των μαλλιών.

Εκχύλισμα φύλλων καρυδιάς (Juglans regia): Περιέχει αντιβακτηριακές ιδιότητες και μπορεί να βοηθήσει στην καταπολέμηση της σμηγματόρροιας και στην καταπολέμηση της τριχόπτωσης.

Εκχύλισμα Plantago lanceolata: Έχει καταπραϋντικές ιδιότητες για το τριχωτό της κεφαλής και μπορεί να υποστηρίξει την υγιή ανάπτυξη των μαλλιών.

Εκχύλισμα λεβάντας (Lavandula officinalis): Έχει αντισηπτικές και καταπραϋντικές ιδιότητες που μπορούν να βοηθήσουν στη διατήρηση ενός υγιούς τριχωτού της κεφαλής.

INCI/Συστατικά: INCI/Συστατικά.

0/5 (0 Reviews)

Επιπλέον πληροφορίες

Βάρος 0,1 kg

Εταιρία

SAYAZ COSMETICS

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.


Κάνετε την πρώτη αξιολόγηση για το προϊόν: “Φυτικό συμπύκνωμα για τα μαλλιά”

Свързани продукти