Concentrat pe bază de plante pentru seboree și căderea părului

10,00лв.

PENTRU UTILIZARE ÎN EXTERIOR! Acțiune: împotriva seboreei, căderii părului, stimulează creșterea și rezistența părului.

SKU: HERBALHAIRLOSS-RO Categorie:

Descriere

PENTRU UTILIZARE ÎN EXTERIOR! Acțiune: împotriva seboreei, căderii părului, stimulează creșterea și rezistența părului.

Utilizare: se masează la rădăcina părului, fără clătire. Pe bază de urzică, nuc, brusture și extract de usturoi. Restaurează părul în profunzime, îl îngroașă și stimulează creșterea. Urzica întărește părul, îl face strălucitor, înlătură și previne mătreața.

Mod de utilizare: se freacă la rădăcina părului (uscat sau umed) și se lasă fără spălare timp de câteva ore (de la 2 la 24). Agitați înainte de utilizare! A se păstra într-un loc răcoros și uscat, departe de îndemâna copiilor! Nu există o durată de utilizare stabilită și definită. Se sugerează până la obținerea rezultatului și pentru întreținere de 2-3 ori pe săptămână.

Ingredientele active din acest produs sunt:

Etanol (alcool etilic): Poate avea proprietăți antiseptice și ajută la curățarea pielii.

Extract de urzică (Urtica Dioica Extract): Cunoscut pentru proprietățile sale antiinflamatorii, poate ajuta la echilibrarea sebumului și la îmbunătățirea sănătății scalpului.

Extract de Aloe Vera (Aloe Barbadensis Extract): Are proprietăți hidratante și calmante care pot ajuta la ameliorarea iritațiilor pielii.

Arnica Montana Flower Extract: Are proprietăți antiinflamatorii și antibacteriene care pot ajuta la calmarea pielii și la reducerea inflamațiilor.

Extract din frunze de Juglans Regia: Conține antioxidanți.

Extract din rădăcină de brusture (Arctium Lappa Extract).

Extract de rozmarin (Rosmarinus Officinalis Extract).

Extract din flori de tei (Tilia Tomentosa Extract): Are proprietăți calmante și antiinflamatoare.

Bogat în vitamine și minerale care hidratează și hrănesc pielea.

Extract de rădăcină de ginseng (Panax Ginseng Extract): Are proprietăți tonifiante și stimulante care pot ajuta la îmbunătățirea circulației și a sănătății părului.

Buttercup Flower Extract (Tussilago Farfara Extract): Are proprietăți antiinflamatoare și poate ajuta la calmarea iritațiilor pielii și scalpului.

INCI/Ingrediente: Aqua, alcool etilic, extract de Urtica Dioica, extract de Aloe Barbadensis, extract de flori de Arnica Montana, extract de frunze de Juglans Regia, extract de Arctium Lappa, extract de Rosmarinus Officinalis, extract de Tilia Tomentosa, extract de Medicago Sativa (Alfalfa), extract de Panax Ginseng, extract de Tussilago Farfara.

0/5 (0 Reviews)

Informații suplimentare

Greutate 0,1 kg

Brand

CHRISTINA

SAYAZ COSMETICE

Recenzii

Nu există recenzii până acum.


Fii primul care adaugi o recenzie la „Concentrat pe bază de plante pentru seboree și căderea părului”

Свързани продукти