Κρέμα κατά της κυτταρίτιδας με ανανά

10,00лв.

Καταπολεμά επίμονα και αποτελεσματικά την κυτταρίτιδα, διεγείροντας εντατικά τη διαδικασία καύσης των λιποαποθέσεων και συμβάλλει στην πρόληψη της συσσώρευσης νέων.

Κωδικός προϊόντος: HOMEPROFESIONANTICELL-EL Κατηγορία:

Περιγραφή

Καταπολεμά επίμονα και αποτελεσματικά την κυτταρίτιδα, διεγείροντας εντατικά τη διαδικασία καύσης των λιποαποθέσεων και συμβάλλει στην πρόληψη της συσσώρευσης νέων. Διαμορφώνει τη σιλουέτα σμιλεύοντας τη μέση, τους γοφούς. Κατάλληλο για το ευαίσθητο δέρμα.

Εφαρμόστε μία φορά την ημέρα στις πληγείσες περιοχές / πόδια, κοιλιά, χέρια /. Πλύνετε τα χέρια μετά τη χρήση. Δεν συνιστάται για θηλάζουσες και έγκυες γυναίκες.

Τα δραστικά συστατικά σε αυτή την κρέμα κατά της κυτταρίτιδας με ανανά είναι:

Αμυγδαλέλαιο: Θρέφει το δέρμα και βοηθά στην ενυδάτωση.

Έλαιο αβοκάντο: Έλαιο αβοκάντο.

Έλαιο σπόρων σταφυλιού: Πλούσιο σε αντιοξειδωτικά που προάγουν την υγεία του δέρματος και προστατεύουν από τις ελεύθερες ρίζες.

Εκχύλισμα γκουαρανά (Paullinia Cupana Extract): Έχει τονωτικές και συσφιγκτικές ιδιότητες, βοηθώντας κατά της κυτταρίτιδας.

Εκχύλισμα ανανά (Ananas Sativus Extract): Έχει αντικυτταριτιδικές ιδιότητες και βοηθά στη βελτίωση της υφής του δέρματος.

Έλαιο σησαμιού: Μαλακώνει και θρέφει το δέρμα, κάνοντάς το πιο λείο.

Εκχύλισμα καφέ (Coffea Arabica Bean Extract): Έχει συσφικτικές ιδιότητες και συμβάλλει στην τόνωση της μικροκυκλοφορίας, η οποία μπορεί να βοηθήσει στη μείωση της κυτταρίτιδας.

Αλλαντοΐνη: Καταπραΰνει και θρέφει το δέρμα, βοηθώντας στην επούλωση ερεθισμών και φθορών.

Οξικό Τοκοφερύλιο: Μια μορφή βιταμίνης Ε που έχει αντιοξειδωτικές ιδιότητες και βοηθά στην προστασία του δέρματος από τις βλάβες.

Κερί μέλισσας: Σχηματίζει ένα προστατευτικό στρώμα στο δέρμα που βοηθά στη διατήρηση της υγρασίας και προστατεύει από τις βλαβερές εξωτερικές επιδράσεις.

INCI/Συστατικά: INCI/Συστατικά: Κρέμα, που περιέχει το προϊόν.

0/5 (0 Reviews)

Επιπλέον πληροφορίες

Βάρος 0,25 kg

Εταιρία

SEZMAR PROFESSIONAL

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.


Κάνετε την πρώτη αξιολόγηση για το προϊόν: “Κρέμα κατά της κυτταρίτιδας με ανανά”

Свързани продукти