Peeling anticelulitic cu ananas

10,00лв.

Exfoliant special formulat pentru a reînnoi pielea și a permite o penetrare mai ușoară a uleiului de ananas, care are un efect de fermitate asupra pielii.

SKU: ANTICELLULITEANANAS-RO Categorie:

Descriere

Exfoliant special formulat pentru a reînnoi pielea și a permite pătrunderea mai ușoară a uleiului de ananas, care are un efect de fermitate asupra pielii. Activează funcțiile pielii și stimulează interacțiunea dintre celulele și țesuturile pielii. Peelingul corporal pe bază de săruri marine, activează sistemul limfatic pentru a ajuta la eliminarea toxinelor, favorizează tendința naturală a pielii de a se micșora, hidratează și conturează corpul, stimulează descompunerea grăsimilor și reduce astfel depozitele de grăsime.

Utilizare profesională. Aplicați și masați ușor pe zonele cu probleme ale pielii, apoi spălați și aplicați o mască anticelulitică și/sau o cremă/ulei de masaj. Pentru mai multă eficiență, aplicați o mască/cremă sau un ulei anticelulitic pentru efecte mai rapide și mai de durată.

Ingredientele active din acest peeling anticelulitic cu ananas sunt:

Unt de Shea: Oferă hidratare și hrănire intensă pielii, lăsând-o moale și netedă.

Ulei de jojoba.

Clorură de sodiu: Particulele fine de sare ajută la curățarea eficientă a pielii prin îndepărtarea celulelor moarte și stimularea circulației.

Ulei de migdale: Hrănește pielea și ajută la hidratare, făcând-o mai moale și mai netedă.

Ulei de ananas: Are proprietăți anticelulitice și ajută la îmbunătățirea texturii pielii prin fermitate și netezire.

INCI/Ingrediente.

0/5 (0 Reviews)

Informații suplimentare

Greutate 0,25 kg

Brand

SEZMAR PROFESIONAL

Recenzii

Nu există recenzii până acum.


Fii primul care adaugi o recenzie la „Peeling anticelulitic cu ananas”

Свързани продукти