Σκληρό σαμπουάν που επιταχύνει την ανάπτυξη των μαλλιών

12,00лв.

Σκληρό σαμπουάν που επιταχύνει την ανάπτυξη των μαλλιών – φτιαγμένο με φυσικά έλαια και εκχυλίσματα τσουκνίδας και λυκίσκου, διεγείρει την ανάπτυξη των μαλλιών, χαρίζει πυκνότητα, δύναμη και λάμψη.

Κωδικός προϊόντος: waterfreehairgrowth-EL Κατηγορία:

Περιγραφή

Σκληρό σαμπουάν που επιταχύνει την ανάπτυξη των μαλλιών – φτιαγμένο με φυσικά έλαια και εκχυλίσματα τσουκνίδας και λυκίσκου, διεγείρει την ανάπτυξη των μαλλιών, χαρίζει πυκνότητα, δύναμη και λάμψη.

Χρήση. Ισοδυναμεί με 300ml υγρού σαμπουάν.

Τα ενεργά συστατικά σε αυτό το στερεό σαμπουάν που επιταχύνει την ανάπτυξη των μαλλιών είναι:

Βούτυρο καριτέ (Butyrospermum parkii butter): έχει ενυδατικές και θρεπτικές ιδιότητες που μπορούν να βοηθήσουν στην ενίσχυση των μαλλιών και του τριχωτού της κεφαλής.

Εκχύλισμα σαπωνάριας (Saponaria Officinalis Extract): Έχει καθαριστικές και καταπραϋντικές ιδιότητες για το τριχωτό της κεφαλής.

Έλαιο καρύδας (Cocos nucifera oil): Έχει ενυδατικές ιδιότητες και μπορεί να βοηθήσει στην ενυδάτωση του τριχωτού της κεφαλής και των μαλλιών.

Έλαιο Jojoba (Simmondsia indica oil): Πλούσιο σε θρεπτικά συστατικά και βιταμίνες που ενυδατώνουν και θρέφουν τα μαλλιά, κάνοντάς τα πιο υγιή και λαμπερά.

Άργιλος καολίνη: Χρησιμοποιείται για τον καθαρισμό του τριχωτού της κεφαλής και τη ρύθμιση της λιπαρότητας του δέρματος.

Εκχύλισμα τσουκνίδας (εκχύλισμα Urtica dioca): Μπορεί να βοηθήσει στην τόνωση της κυκλοφορίας στο τριχωτό της κεφαλής και στην ανάπτυξη των μαλλιών.

Εκχύλισμα λυκίσκου (Humulus lupulus extract): Έχει καταπραϋντικές ιδιότητες για το τριχωτό της κεφαλής και τα μαλλιά.

Ζυμώσεις (Lactobacillus ferment): Μπορεί να βοηθήσει στη βελτίωση της υγείας του τριχωτού της κεφαλής και στην επιτάχυνση της ανάπτυξης των μαλλιών.

Υδρολυμένη κερατίνη: Βοηθά στην επιδιόρθωση και την ενίσχυση των μαλλιών, καθιστώντας τα πιο ανθεκτικά στη φθορά και το σπάσιμο.

Τοκοφερόλη: Έχει αντιοξειδωτικές ιδιότητες και μπορεί να βοηθήσει στην προστασία των μαλλιών από βλαβερές εξωτερικές επιδράσεις.

Εκχύλισμα βατόμουρου (εκχύλισμα Rubia tinctoria).

Άρωμα φρούτων του πάθους (Passion Fruit Flavor): Προστίθεται φυσικό άρωμα για την ανανέωση των μαλλιών.

INCI/Συστατικά: INCI/Συστατικά.

0/5 (0 Reviews)

Επιπλέον πληροφορίες

Βάρος 0,58 kg

Εταιρία

SAYAZ COSMETICS

ΦΥΣΙΚΑ

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.


Κάνετε την πρώτη αξιολόγηση για το προϊόν: “Σκληρό σαμπουάν που επιταχύνει την ανάπτυξη των μαλλιών”

Свързани продукти