Βάλσαμο για τις πατούσες

6,00лв.

Οι πατούσες του σκύλου σας μπορεί να γίνουν ραγισμένες , ευαίσθητες και ξηρές επειδή τα κατοικίδια ζώα σας περνούν πολύ χρόνο , περπατώντας σε διάφορες εξωτερικές επιφάνειες.

Κωδικός προϊόντος: CONDITIONERPAWS-EL Κατηγορία:

Περιγραφή

Οι πατούσες του σκύλου σας μπορεί να γίνουν ραγισμένες , ευαίσθητες και ξηρές επειδή τα κατοικίδια ζώα σας περνούν πολύ χρόνο , περπατώντας σε διάφορες εξωτερικές επιφάνειες. Αυτό το μαλακτικό ενυδατώνει και φροντίζει το δέρμα στις πατούσες του σκύλου σας. Μπορείτε να βάλετε κάλτσες στο σκύλο σας ή να τυλίξετε γάζα γύρω από τα πόδια του για να τον αποτρέψετε από το να γλείφει το βάλσαμο από τα πόδια του .

Τρόπος χρήσης: Απλώστε το βάλσαμο στις πατούσες του σκύλου σας . Το βάλσαμο για τα πόδια του σκύλου μπορεί να εφαρμόζεται όσο συχνά χρειάζεται .

Τα ενεργά συστατικά σε αυτό το βάλσαμο για τα πόδια είναι :

Νερό (Aqua) : Ένα κύριο συστατικό που χρησιμεύει για την αραίωση των άλλων συστατικών και τη δημιουργία της βάσης του προϊόντος.

Έλαιο Jojoba (Simmondsia Chinensis (Jojoba) Oil): Έχει ενυδατικές και μαλακτικές ιδιότητες που μπορούν να βοηθήσουν στη διατήρηση μαλακών και υγιών ποδιών.

Λάδι καρύδας (Cocos Nucifera (Coconut) Kernel Oil): Έχει ενυδατικές ιδιότητες και μπορεί να βοηθήσει στην αποκατάσταση του ξηρού δέρματος των ποδιών.

Βούτυρο καριτέ (Butyrospermum Parkii (Shea) Butter): Έχει θρεπτικές και ενυδατικές ιδιότητες που μπορούν να βοηθήσουν στη διατήρηση μαλακών και υγιών παπουτσιών.

Εκχύλισμα Aloe Barbadensis (Aloe Vera): Έχει καταπραϋντικές και ενυδατικές ιδιότητες που μπορούν να βοηθήσουν στη διατήρηση υγιούς δέρματος των ποδιών.

Υδρολυμένη πρωτεΐνη σιταριού: Μπορεί να βοηθήσει στην ενδυνάμωση του δέρματος και να του δώσει μια πιο ελαστική και ελαστική εμφάνιση.

Εκχύλισμα χαμομηλιού (Chamomilla Recutita (Chamomile) Extract).

Εκχύλισμα καλέντουλας (Calendula Officinalis Extract): Έχει αντιβακτηριακές και καταπραϋντικές ιδιότητες που μπορούν να βοηθήσουν στη διατήρηση υγιούς δέρματος των ποδιών.

Cetearyl Olivate και Sorbitan Olivate: Γαλακτωματοποιητές που βοηθούν στην ανάμειξη των συστατικών νερού και ελαίου στο προϊόν.

Ζύμωση Lactobacillus: Μπορεί να έχει αντιβακτηριακές ιδιότητες και να συμβάλλει στη διατήρηση της φρεσκάδας του προϊόντος.

INCI/Συστατικά: INCI/Συστατικά.

0/5 (0 Reviews)

Επιπλέον πληροφορίες

Βάρος 0,2 kg

Εταιρία

DR. ΝΤΕΡΕΧΣΑΝ

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.


Κάνετε την πρώτη αξιολόγηση για το προϊόν: “Βάλσαμο για τις πατούσες”

Свързани продукти