“Antillas” 2 σε 1 σαμπουάν και conditioner.

6,00лв.

Σαμπουάν και μαλακτικό για σκύλους , το οποίο είναι ειδικά σχεδιασμένο για την αντοχή του δέρματος και του τριχώματος του κατοικίδιου ζώου σας.

Κωδικός προϊόντος: SHAMPOODOGSANTILAS-EL Κατηγορία:

Περιγραφή

Σαμπουάν και μαλακτικό για σκύλους , το οποίο είναι ειδικά σχεδιασμένο για την αντοχή του δέρματος και του τριχώματος του κατοικίδιου ζώου σας. Καθαρίζει και φροντίζει το δέρμα και το τρίχωμα , δυναμώνει , ενυδατώνει και θρέφει το τρίχωμα , ενώ παράλληλα καταπραΰνει τον κνησμό και φροντίζει το ευαίσθητο δέρμα του σκύλου.μπορεί να εφαρμόζεται καθημερινά.Οδηγίες χρήσης: Εφαρμόστε σε βρεγμένο τρίχωμα μέχρι να αφρίσει , στη συνέχεια τρίψτε με λίγο νερό στο τρίχωμα του σκύλου.αφήστε το να δράσει για τουλάχιστον ένα λεπτό , στη συνέχεια ξεπλύνετε καλά.το προϊόν δοκιμάστηκε πρώτα σε ανθρώπους.

Τα δραστικά συστατικά σε αυτό το σαμπουάν και μαλακτικό “Antillas” 2 σε 1 είναι.

Coco Glucoside: Ένας φυσικός καθαριστικός παράγοντας που βοηθά στην απομάκρυνση της βρωμιάς και του υπερβολικού σμήγματος από το δέρμα και τα μαλλιά.Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil: Έχει ενυδατικές ιδιότητες και μπορεί να βοηθήσει στη θρέψη του δέρματος και των μαλλιών.

Βούτυρο καριτέ (Butyrospermum Parkii (Shea) Butter): Έχει ενυδατικές και θρεπτικές ιδιότητες που μπορούν να βοηθήσουν στη διατήρηση της υγείας των μαλλιών και του δέρματος.Εκχύλισμα τσουκνίδας (Urtica Dioca (Nettle) Extract): Έχει περιεκτικότητα σε βιταμίνες και μέταλλα που μπορούν να βοηθήσουν στη θεραπεία των μαλλιών και του δέρματος.

Εκχύλισμα λυκίσκου (Humulus Lupulus (Hops) Extract): Υποτίθεται ότι έχει καταπραϋντικές και αντιοξειδωτικές ιδιότητες.Εκχύλισμα δενδρολίβανου (Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Extract): Έχει διεγερτικές ιδιότητες και μπορεί να βοηθήσει στη βελτίωση της κυκλοφορίας στο τριχωτό της κεφαλής.

Cetearyl Olivate (Cetearyl Olivate) και Sorbitan Olivate (Sorbitan Olivate): Γαλακτωματοποιητές που βοηθούν στην ανάμειξη των συστατικών νερού και ελαίου στο προϊόν.Lactobacillus Ferment (Lactobacillus Ferment): Μπορεί να έχει αντιβακτηριακές ιδιότητες και να βοηθά στη διατήρηση της φρεσκάδας του προϊόντος.

Άρωμα (φυσικό μείγμα, ελεγμένο χωρίς αλλεργιογόνα).

INCI/Συστατικά: (INCI/Ingredients): Aqua, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Oil, Coco Glucoside, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Urtica Dioca (Nettle) Extract, Humulus Lupulus (Hops) Extract, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Extract, Cetearyl Olivate, Sorbitan Olivate, Lactobacillus Ferment, Fragrance (Natural Mix, Tested Allergen Free).

0/5 (0 Reviews)

Επιπλέον πληροφορίες

Βάρος 0,2 kg

Εταιρία

DR. ΝΤΕΡΕΧΣΑΝ

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.


Κάνετε την πρώτη αξιολόγηση για το προϊόν: ““Antillas” 2 σε 1 σαμπουάν και conditioner.”

Свързани продукти