Σαμπουάν και μαλακτικό 2 σε 1 για σκύλους με λεμονόχορτο.

6,00лв.

Σαμπουάν και μαλακτικό 2 σε 1 για σκύλους , το οποίο καθαρίζει και φροντίζει το δέρμα και τη δύναμη της τρίχας του κατοικίδιου ζώου σας.

Κωδικός προϊόντος: SHAMPOODOGSLEMONGRASS-EL Κατηγορία:

Περιγραφή

Σαμπουάν και μαλακτικό 2 σε 1 για σκύλους που καθαρίζει και φροντίζει το δέρμα και τη δύναμη του τριχώματος του κατοικίδιου ζώου σας.Καθαρίζει, δυναμώνει, ενυδατώνει και θρέφει το τρίχωμα, ενώ παράλληλα καταπραΰνει το τρίχωμα και φροντίζει το ευαίσθητο δέρμα του σκύλου σας.Μπορεί να εφαρμόζεται καθημερινά.

Οδηγίες χρήσης: Εφαρμόστε σε βρεγμένο τρίχωμα μέχρι να σχηματιστεί αφρός , στη συνέχεια τρίψτε με λίγο νερό στο τρίχωμα του σκύλου.αφήστε το να δράσει για τουλάχιστον ένα λεπτό , στη συνέχεια ξεπλύνετε καλά.το προϊόν δοκιμάστηκε πρώτα σε ανθρώπους.

Τα δραστικά συστατικά σε αυτό το σαμπουάν και μαλακτικό για σκύλους 2 σε 1 λεμονόχορτο είναι:

Νερό (Aqua): Ένα κύριο συστατικό που χρησιμεύει για την αραίωση των άλλων συστατικών και τη δημιουργία της βάσης του προϊόντος.

Έλαιο καρύδας (Cocos Nucifera (Coconut) Oil).

Coco Glucoside (Κοκογλυκοζίτης): Ένα φυσικό καθαριστικό που βοηθά στην απομάκρυνση της βρωμιάς και του υπερβολικού σμήγματος από το δέρμα και τα μαλλιά.

Βούτυρο καριτέ (Butyrospermum Parkii (Shea) Butter): Έχει ενυδατικές και θρεπτικές ιδιότητες που μπορούν να βοηθήσουν στη διατήρηση της υγείας των μαλλιών και του δέρματος.

Εκχύλισμα αλόης βέρα (Aloe Barbadensis (Aloe Vera) Extract): Έχει καταπραϋντικές και ενυδατικές ιδιότητες που μπορούν να βοηθήσουν στη βελτίωση της κατάστασης του δέρματος και των μαλλιών.

Υδρολυμένη πρωτεΐνη σιταριού: Μπορεί να βοηθήσει στην ενδυνάμωση των μαλλιών και να τα κάνει πιο μαλακά και λεία.

Εκχύλισμα χαμομηλιού (Chamomilla Recutita (Chamomile) Extract).

Cetearyl Olivate και Sorbitan Olivate: Γαλακτωματοποιητές που βοηθούν στην ανάμειξη των συστατικών νερού και ελαίου στο προϊόν.

Lactobacillus Ferment: Μπορεί να έχει αντιβακτηριακές ιδιότητες και να βοηθά στη διατήρηση της φρεσκάδας του προϊόντος.

Εκχύλισμα βερβένου: Έχει αναζωογονητικό άρωμα και μπορεί να έχει αντιβακτηριακές ιδιότητες.

Έλαιο λεμονόχορτου (Cymbopogon Schoenanthus Oil): Γνωστό για το άρωμά του, μπορεί να έχει αναζωογονητικές και αντισηπτικές ιδιότητες.

Έλαιο μέντας (Mentha Piperita (Peppermint) Oil): Έχει αναζωογονητικό άρωμα και μπορεί να έχει καταπραϋντικές ιδιότητες για το δέρμα και το τριχωτό της κεφαλής.

INCI/Συστατικά: Μυρωδάτη πιπεριά με άρωμα από μύκητες και μύκητες με άρωμα από μύκητες: Aqua, Cocos Nucifera (Coconut) Oil, Coco Glucoside, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Aloe Barbadensis (Aloe Vera) Extract, Hydrolyzed Wheat Protein, Chamomilla Recutita (Chamomile) Extract, Cetearyl Olivate, Sorbitan Olivate, Lactobacillus Ferment, Verbena Officinalis Extract, Cymbopogon Schoenanthus Oil, Mentha Piperita (Peppermint) Oil.

0/5 (0 Reviews)

Επιπλέον πληροφορίες

Βάρος 0,2 kg

Εταιρία

DR. ΝΤΕΡΕΧΣΑΝ

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.


Κάνετε την πρώτη αξιολόγηση για το προϊόν: “Σαμπουάν και μαλακτικό 2 σε 1 για σκύλους με λεμονόχορτο.”

Свързани продукти