Σαμπουάν και μαλακτικό 2 σε 1 για σκύλους με πράσινο τσάι και φρέζια.

6,00лв.

2 σε 1 σαμπουάν και μαλακτικό για σκύλους , το οποίο είναι ειδικά σχεδιασμένο με φρέζια και πράσινο τσάι για αναζωογόνηση.

Κωδικός προϊόντος: SHAMPOODOGSGREENTEA-EL Κατηγορία:

Περιγραφή

Ένα σαμπουάν και μαλακτικό 2 σε 1 για σκύλους που είναι ειδικά σχεδιασμένο με φρέζια και πράσινο τσάι για ανανέωση.Καθαρίζει , δυναμώνει , ενυδατώνει και θρέφει το τρίχωμα ενώ παράλληλα καταπραΰνει το τρίχωμα και φροντίζει το ευαίσθητο δέρμα του σκύλου.Μπορεί να εφαρμόζεται καθημερινά.

Οδηγίες χρήσης: Εφαρμόστε σε βρεγμένο τρίχωμα μέχρι να αφρίσει , στη συνέχεια τρίψτε με λίγο νερό στο τρίχωμα του σκύλου.αφήστε το να δράσει για τουλάχιστον ένα λεπτό , στη συνέχεια ξεπλύνετε καλά.το προϊόν δοκιμάστηκε πρώτα σε ανθρώπους.

Τα ενεργά συστατικά σε αυτό το σαμπουάν και μαλακτικό για σκύλους 2 σε 1 με πράσινο τσάι και φρέζια είναι:

Νερό (Aqua): Ένα κύριο συστατικό που χρησιμεύει για την αραίωση των άλλων συστατικών και τη δημιουργία της βάσης του προϊόντος.

Έλαιο καρύδας (Cocos Nucifera (Coconut) Oil).

Coco Glucoside (Γλυκοζίτης κοκοφοίνικα ): Ένα φυσικό καθαριστικό που βοηθά στην απομάκρυνση της βρωμιάς και του υπερβολικού σμήγματος από το δέρμα και τα μαλλιά.

Βούτυρο καριτέ (Butyrospermum Parkii (Shea) Butter): Έχει ενυδατικές και θρεπτικές ιδιότητες που μπορούν να βοηθήσουν στη διατήρηση υγιούς δέρματος και μαλλιών.

Εκχύλισμα Aloe Barbadensis (Aloe Vera): Έχει καταπραϋντικές και ενυδατικές ιδιότητες που μπορούν να βοηθήσουν στην ενυδάτωση του δέρματος και των μαλλιών.

Υδρολυμένη πρωτεΐνη σιταριού: Μπορεί να βοηθήσει στην ενδυνάμωση των μαλλιών και να τους δώσει μια πιο υγιή, λαμπερή εμφάνιση.

Εκχύλισμα χαμομηλιού (Chamomilla Recutita (Chamomile) Extract).

Cetearyl Olivate και Sorbitan Olivate: Γαλακτωματοποιητές που βοηθούν στην ανάμειξη των συστατικών νερού και ελαίου στο προϊόν.

Lactobacillus Ferment: Μπορεί να έχουν αντιβακτηριακές ιδιότητες και να βοηθούν στη διατήρηση της φρεσκάδας του προϊόντος.

Εκχύλισμα πράσινου τσαγιού (εκχύλισμα Camellia Sinensis (πράσινο τσάι)).

Εκχύλισμα λουλουδιών φρέζιας (Freesia Alba Flower Extract).

Άρωμα.

INCI/Συστατικά.

0/5 (0 Reviews)

Επιπλέον πληροφορίες

Βάρος 0,2 kg

Εταιρία

DR. ΝΤΕΡΕΧΣΑΝ

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.


Κάνετε την πρώτη αξιολόγηση για το προϊόν: “Σαμπουάν και μαλακτικό 2 σε 1 για σκύλους με πράσινο τσάι και φρέζια.”

Свързани продукти