Αριθμητικό έλαιο τριαντάφυλλου, 50ml

6,00лв.

Φυσική πηγή λιπαρών οξέων, αντιοξειδωτικών και βιταμινών Ε και F, καθώς και β-καροτίνης. Με την πλούσια σύνθεσή του, το έλαιο σταφυλιού βοηθά στην αποκατάσταση των ταλαιπωρημένων και καταπονημένων μαλλιών και του δέρματος.

Κωδικός προϊόντος: GRAPEOIL100%-EL Κατηγορία:

Περιγραφή

100% αγνό φυτικό έλαιο

Φυσική πηγή λιπαρών οξέων, αντιοξειδωτικών και βιταμινών Ε και F, καθώς και β-καροτίνης. Με την πλούσια σύνθεσή του, το έλαιο σταφυλιού βοηθά στην αποκατάσταση των ταλαιπωρημένων και καταπονημένων μαλλιών και του δέρματος. Προτιμάται για μασάζ λόγω της ελαφριάς του σύστασης και του λαμπερού αποτελέσματος που προσδίδει μετά το τέλος του μασάζ. Το έλαιο περιέχει το φλαβονοειδές “ολιγομερής προκυανιδίνη”, το οποίο είναι ένα ισχυρό αντιοξειδωτικό. Μπορεί να παρέχει προστασία από τη βλάβη των κυττάρων και των ιστών που προκαλούν οι ελεύθερες ρίζες.

Δράση. Προάγει την αναγέννηση των κυττάρων και των ιστών, αντιφλεγμονώδη, αντιγηραντική δράση. Κατά των ραγάδων. Χρήση: Μπορεί να προστεθεί σε όλα τα είδη κρεμών προσώπου, λοσιόν σώματος, μάσκες και μαλακτικά μαλλιών, στο μπάνιο και να χρησιμοποιηθεί απευθείας στο δέρμα.

Αποθήκευση: σε σκοτεινό και δροσερό μέρος (αλλά όχι στο ψυγείο) σε θερμοκρασία 7 – 25 C. Συνιστάται η χρήση του ελαίου εντός τριών μηνών από το άνοιγμα του μπουκαλιού. Λόγω των εποχιακών διακυμάνσεων μεταξύ των παρτίδων ενδέχεται να υπάρχουν μικρές διαφοροποιήσεις στο χρώμα, την πυκνότητα ή τη μυρωδιά.

INCI: Έλαιο από σπόρους Vitus vinifera (σταφυλιού)

0/5 (0 Reviews)

Επιπλέον πληροφορίες

Βάρος 0,05 kg

Εταιρία

SAYAZ COSMETICS

ΧΡΙΣΤΙΝΑ

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.


Κάνετε την πρώτη αξιολόγηση για το προϊόν: “Αριθμητικό έλαιο τριαντάφυλλου, 50ml”

Свързани продукти