Număr de ulei de trandafir, 50ml

6,00лв.

O sursă naturală de acizi grași, antioxidanți și vitaminele E și F, precum și beta-caroten. Cu compoziția sa bogată, uleiul de struguri ajută la refacerea părului și a pielii deteriorate și stresate.

SKU: GRAPEOIL100%-RO Categorie:

Descriere

Ulei vegetal pur 100%

O sursă naturală de acizi grași, antioxidanți și vitaminele E și F, precum și betacaroten. Cu compoziția sa bogată, uleiul de struguri ajută la refacerea părului și a pielii deteriorate și stresate. Este preferat pentru masaj datorită consistenței sale ușoare și efectului de strălucire pe care îl imprimă după terminarea masajului. Uleiul conține flavonoidul „oligomeric procyanidin”, care este un antioxidant puternic. Acesta poate oferi protecție împotriva deteriorării celulelor și țesuturilor cauzate de radicalii liberi.

Acțiune. Promovează regenerarea celulară și tisulară, efect antiinflamator, antiîmbătrânire. Anti-stretch marks. Utilizare: poate fi adăugat la toate tipurile de creme de față, loțiuni de corp, măști de păr și balsamuri, în baie și utilizat direct pe piele.

Depozitare: într-un loc întunecos și răcoros (dar nu în frigider) la o temperatură de 7 – 25 C. Se recomandă utilizarea uleiului în termen de trei luni de la deschiderea flaconului. Din cauza fluctuațiilor sezoniere între loturi, pot exista ușoare variații de culoare, densitate sau miros.

INCI:Vitus vinifera (Strugure) ulei de semințe

0/5 (0 Reviews)

Informații suplimentare

Greutate 0,05 kg

Brand

CHRISTINA

SAYAZ COSMETICE

Recenzii

Nu există recenzii până acum.


Fii primul care adaugi o recenzie la „Număr de ulei de trandafir, 50ml”

Свързани продукти