Λάδι ροδάκινου, 50ml

6,00лв.

Κατάλληλο για το ξηρό και γηρασμένο δέρμα, με καλή αντιρυτιδική δράση. Απορροφάται αργά από το δέρμα, έτσι ώστε να είναι κατάλληλο για μακροχρόνια μασάζ για όλους τους τύπους δέρματος.

Κωδικός προϊόντος: PEACHOIL100%-EL Κατηγορία:

Περιγραφή

100% αγνό φυτικό έλαιο

Κατάλληλο για το ξηρό και γηρασμένο δέρμα, έχει καλή αντιρυτιδική δράση.Απορροφάται αργά από το δέρμα, οπότε είναι κατάλληλο για μακρόχρονο μασάζ για όλους τους τύπους δέρματος. Βοηθά τα δάχτυλα να γλιστρούν, χαρίζει βελούδινη απαλότητα και λείανση.

Οδηγίες χρήσης.

Αποθήκευση: Σε σκοτεινό και δροσερό μέρος (αλλά όχι στο ψυγείο) σε θερμοκρασία 7 – 25 C. Σε αρνητικές θερμοκρασίες σκουραίνει και πυκνώνει (το λεγόμενο “φαινόμενο θερμοσοκ”). αυτό δεν αλλάζει τις ιδιότητές του, όταν θερμανθεί το λάδι επανέρχεται στο φυσιολογικό.Σε περίπτωση ακατάλληλης αποθήκευσης, αρχίζει να γίνεται ταγγισμένο, κάτι που γίνεται εύκολα αντιληπτό από τη μυρωδιά του. συνιστάται να χρησιμοποιείτε το λάδι εντός τριών μηνών από το άνοιγμα του μπουκαλιού. Λόγω των εποχιακών διακυμάνσεων μεταξύ των παρτίδων, ενδέχεται να υπάρχουν μικρές διαφοροποιήσεις στο χρώμα, την πυκνότητα ή τη μυρωδιά.

INCI : Έλαιο πυρήνα ροδάκινου (Prunus Persica)

0/5 (0 Reviews)

Επιπλέον πληροφορίες

Βάρος 0,05 kg

Εταιρία

SAYAZ COSMETICS

ΧΡΙΣΤΙΝΑ

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.


Κάνετε την πρώτη αξιολόγηση για το προϊόν: “Λάδι ροδάκινου, 50ml”

Свързани продукти