Ulei de nucă pur, 50ml

6,00лв.

Uleiul de nucă este bogat în acizi grași esențiali, minerale, vitamine B, Vit. E și acid folic. Combinația acestor ingrediente are un efect extrem de benefic asupra pielii. Folosit pentru masaj, uleiul ajută la restabilirea echilibrului hidrolipidic în pielea uscată, menținând-o moale și suplă.

SKU: WALNUTOIL100%-RO Categorie:

Descriere

Ulei de nucă pur Ulei vegetal 100% pur Uleiul de nucă este bogat în acizi grași esențiali, minerale, vitamine B, Vit. E și acid folic. Combinația acestor ingrediente are un efect extrem de benefic asupra pielii. Folosit pentru masaj, uleiul ajută la restabilirea echilibrului hidrolipidic în pielea uscată, menținând-o moale și suplă.

Iodul conținut în nucă determină acțiunea antiseptică a uleiului. Acesta poate fi folosit atât pentru un masaj relaxant al întregului corp, cât și ca tratament facial hidratant și hrănitor. Uleiul de nucă este folosit pentru tratarea proceselor inflamatorii de pe piele, psoriazis, eczeme, furuncule, varice, ajută la vindecarea rănilor și fracturilor. Uleiul de nucă este o sursă excelentă de acizi grași omega-3, care au proprietăți antiinflamatorii.

Instrucțiuni de utilizare. Depozitare. Datorită fluctuațiilor sezoniere dintre loturi, pot exista mici variații de culoare, densitate sau miros.

INCI: Juglans Regia (ulei de nucă)

0/5 (0 Reviews)

Informații suplimentare

Greutate 0,05 kg

Brand

CHRISTINA

SAYAZ COSMETICE

Recenzii

Nu există recenzii până acum.


Fii primul care adaugi o recenzie la „Ulei de nucă pur, 50ml”

Свързани продукти