Μάσκα προσώπου με χαβιάρι

12,00лв.

Μάσκα προσώπου καθαρισμού, σύσφιξης και ελαχιστοποίησης των πόρων.

Κωδικός προϊόντος: MASKCAVIAR-EL Κατηγορία:

Περιγραφή

Μάσκα προσώπου καθαρισμού, σύσφιξης και ελαχιστοποίησης των πόρων. Χάρη στο χαβιάρι, την αλλαντοΐνη και τη ρετινόλη που περιέχει, η μάσκα βελτιώνει την υφή του δέρματος και δρα ως φυσικό lifting.

Πώς να χρησιμοποιήσετε: Η μάσκα περιέχει μια σειρά από συστατικά που δεν έχουν υποστεί επεξεργασία και δεν έχουν υποστεί επεξεργασία.

Τα δραστικά συστατικά που περιέχονται σε αυτό το προϊόν είναι τα εξής:

Καολίνης: Γνωστός ως λευκός άργιλος που απορροφά το υπερβολικό σμήγμα και τους ρύπους από το δέρμα, αφήνοντάς το πιο καθαρό και φρέσκο.

Οξείδιο του ψευδαργύρου: Έχει αντιφλεγμονώδεις και αντισηπτικές ιδιότητες που βοηθούν στην αντιμετώπιση της ακμής και προστατεύουν το δέρμα από τις βλαβερές υπεριώδεις ακτίνες.

Έλαιο Jojoba: Καταπραΰνει, ενυδατώνει και θρέφει το δέρμα, αφήνοντάς το απαλό και λείο.

Έλαιο σπόρων σταφυλιού: Πλούσιο σε αντιοξειδωτικά και βιταμίνη Ε, τα οποία βοηθούν στην καταπολέμηση των ελεύθερων ριζών και στην πρόληψη της πρόωρης γήρανσης του δέρματος.

Έλαιο φύτρων σιταριού: Πλούσιο σε βιταμίνες και αντιοξειδωτικά που ενυδατώνουν και θρέφουν το δέρμα, αφήνοντάς το απαλό και λείο.

Κολλαγόνο: Προάγει την ελαστικότητα και τη σφριγηλότητα του δέρματος, απαλύνοντας και λειαίνοντας το δέρμα.

Ελαστίνη: Υποστηρίζει την ελαστικότητα και τον τόνο του δέρματος, κάνοντας το δέρμα πιο λείο και νεανικό.

Αλλαντοΐνη: Έχει καταπραϋντικές και ενυδατικές ιδιότητες που συμβάλλουν στη βελτίωση της υφής του δέρματος και στη μείωση των ερεθισμών.

Ρετινόλη: Γνωστή και ως βιταμίνη Α, βοηθά στην ανανέωση των κυττάρων και την ανάπλαση του δέρματος, κάνοντας το δέρμα νεότερο και πιο λαμπερό.

Έλαιο αβοκάντο: Πλούσιο σε βιταμίνες και λιπαρά οξέα που ενυδατώνουν και θρέφουν το δέρμα.

Εκχύλισμα κυδώνι: Έχει αντιοξειδωτικές ιδιότητες και βοηθά στην προστασία του δέρματος από τις ελεύθερες ρίζες και την πρόωρη γήρανση.

Εκχύλισμα σαλιγκαριού: Έχει αναπλαστικές ιδιότητες και συμβάλλει στη βελτίωση της υφής και της ελαστικότητας του δέρματος.

Οξική Τοκοφερύλη (Βιταμίνη Ε): Έχει αντιοξειδωτικές ιδιότητες και συμβάλλει στην προστασία του δέρματος από τις ελεύθερες ρίζες και τις επιβλαβείς υπεριώδεις ακτίνες UV.

Εκχύλισμα μαϊντανού: Πλούσιο σε βιταμίνες και μέταλλα που ενυδατώνουν και θρέφουν το δέρμα.

Έλαιο Neem: Έχει αντιμικροβιακές και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες που βοηθούν στην αντιμετώπιση της ακμής και άλλων δερματικών προβλημάτων.

Εκχύλισμα χαβιαριού: Πλούσιο σε πρωτεΐνες και αμινοξέα που βοηθούν στην επιδιόρθωση και αναγέννηση των κυττάρων του δέρματος.

Κερί μέλισσας: Σχηματίζει ένα προστατευτικό στρώμα στο δέρμα που βοηθά στη διατήρηση της υγρασίας και βελτιώνει την ελαστικότητα του δέρματος.

INCI/Συστατικά: INCI/Συστατικά.

0/5 (0 Reviews)

Επιπλέον πληροφορίες

Βάρος 0,1 kg

Εταιρία

SAYAZ COSMETICS

ΧΡΙΣΤΙΝΑ

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.


Κάνετε την πρώτη αξιολόγηση για το προϊόν: “Μάσκα προσώπου με χαβιάρι”

Свързани продукти