Apă de trandafiri

8,50лв.

Curăță, hidratează, tonifică toate tipurile de piele și păr. Întinerește pielea și o calmează după expunerea prelungită la soare. Oferă nutrienți esențiali părului și, dacă este folosit zilnic, îmbunătățește considerabil strălucirea naturală.

SKU: RosaDamascenawatercap-RO Categorie:

Descriere

Curăță, hidratează, tonifică toate tipurile de piele și păr. Întinerește pielea și o calmează după expunerea prelungită la soare. Oferă nutrienți esențiali părului și, dacă este folosit zilnic, îmbunătățește considerabil strălucirea naturală. O notă finală perfectă pentru rutina zilnică de curățare și împrospătare a pielii.

Mod de utilizare: Înmuiați un tampon de bumbac cu apă de trandafiri și aplicați prin frecare pe toată fața și pe gât. Pulverizați ceața delicată de trandafiri pe tot corpul pentru hidratare și prospețime instantanee. Utilizați pentru a vă înmuia și hidrata pielea și părul și bucurați-vă de parfumul delicat de trandafiri. Folosiți în baie ca supliment antistres sau pulverizați pe cameră, așternuturi și haine. Adăugați-l la deserturile, băuturile și cocktailurile dvs. exotice. Excelent pentru aromatizarea înghețatei și a ceaiurilor. Potrivit pentru persoanele sensibile, femeile însărcinate și copii.

0/5 (0 Reviews)

Informații suplimentare

Greutate 0,2 kg

Brand

CHRISTINA

SAYAZ COSMETICE

Recenzii

Nu există recenzii până acum.


Fii primul care adaugi o recenzie la „Apă de trandafiri”

Свързани продукти