Κρέμα προσώπου 24 ωρών με βουλγαρικό τριαντάφυλλο & εκχύλισμα μεταξιού

28,00лв.

Μια 24ωρη φόρμουλα προσώπου που έχει σχεδιαστεί για να αναζωογονεί και να αναζωογονεί το σπαρταριστό δέρμα στην τελειότητα.

Κωδικός προϊόντος: BULROSE24-EL Κατηγορία:

Περιγραφή

Μια 24ωρη φόρμουλα προσώπου που έχει σχεδιαστεί για να αναζωογονεί και να αναζωογονεί το σπαρταριστό δέρμα στην τελειότητα. Επαναφέρει τη ζωτικότητα του δέρματος, λειαίνει το δέρμα σε μεταξένια απαλή επιφάνεια και ενυδατώνει σε βάθος. Εμπλουτισμένη με βουλγαρικό απόλυτο τριαντάφυλλο και εκχύλισμα μεταξιού, η επιδερμίδα σας θα λάμψει και θα γίνει λαμπερή πέρα από κάθε αναγνώριση.

Εφαρμογή. Φυσικό προϊόν. Περιέχει φυσική αντηλιακή προστασία.

Τα δραστικά συστατικά αυτού του προϊόντος είναι:

Βούτυρο καριτέ (Butyrospermum Parkii (Shea) Butter).

Βούτυρο Κακάο (Theobroma Cocoa Seed (Cacao) Butter): Ένα θρεπτικό έλαιο πλούσιο σε αντιοξειδωτικά που μαλακώνει και ενυδατώνει το δέρμα, προστατεύοντάς το από την ξηρότητα.

Έλαιο Ricinus Communis (Castor): Ένα έλαιο που έχει ενυδατικές και μαλακτικές ιδιότητες για το δέρμα, κάνοντάς το πιο απαλό και λείο.

Έλαιο σπόρων βατόμουρου (Rubus Idaeus Seed Oil): Πλούσιο σε αντιοξειδωτικά και λιπαρά οξέα, αυτό το έλαιο ενυδατώνει και θρέφει το δέρμα, κάνοντάς το πιο απαλό και λείο.

Ελαιόλαδο (Olea Europaea Fruit (Olive) Oil).

Grapeseed Oil (Vitis Vinifera Seed Oil): Ένα ελαφρύ και γρήγορα απορροφούμενο έλαιο που ενυδατώνει και θρέφει το δέρμα, κάνοντάς το απαλό και λείο.

Έλαιο αβοκάντο: Πλούσιο σε βιταμίνες και λιπαρά οξέα, αυτό το έλαιο ενυδατώνει και ενυδατώνει το δέρμα, αφήνοντάς το πιο απαλό και λείο.

Τοκοφερόλη: Μια μορφή βιταμίνης Ε που έχει αντιοξειδωτικές ιδιότητες και συμβάλλει στην προστασία του δέρματος από τις ελεύθερες ρίζες και τις βλαβερές εξωτερικές επιδράσεις.

Υδρολυμένη πρωτεΐνη μεταξιού: Μια πρωτεΐνη που συμβάλλει στη διατήρηση της ενυδάτωσης και της ελαστικότητας του δέρματος, αφήνοντάς το απαλό και λείο.

Έλαιο από φύτρο σιταριού: Πλούσιο σε βιταμίνες και αντιοξειδωτικά, αυτό το έλαιο βοηθά στην ενυδάτωση και την προστασία του δέρματος.

Rosa Damascena Absolute: Ένα συμπυκνωμένο εκχύλισμα από άνθη τριαντάφυλλου που μπορεί να έχει καταπραϋντικές και αρωματικές ιδιότητες για το δέρμα.

Κερί καντελίλλας: Ένα φυτικό κερί που χρησιμοποιείται για τη σταθεροποίηση της υφής του προϊόντος και τη βελτίωση της συνοχής του.

INCI/Συστατικά: Κηροκρέμα: ΑΠΕΣΤΑΓΜΈΝΟ ΝΕΡΌ, ΒΟΎΤΥΡΟ BUTYROSPERMUM PARKII (SHEA), ΒΟΎΤΥΡΟ ΚΑΚΆΟ (ΚΑΚΆΟ) THEOBROMA, ΚΑΣΤΟΡΈΛΑΙΟ, ΈΛΑΙΟ ΣΠΌΡΩΝ RUBUS IDAEUS, ΈΛΑΙΟ ΚΑΡΠΏΝ OLEA EUROPAEA (ΕΛΙΆΣ), ΈΛΑΙΟ ΣΠΌΡΩΝ VITIS VINIFERA, ΈΛΑΙΟ ΑΒΟΚΆΝΤΟ, ΤΟΚΟΦΕΡΌΛΗ, ΥΔΡΟΛΥΜΈΝΗ ΠΡΩΤΕΪ́ΝΗ ΜΕΤΑΞΙΟΎ, ΈΛΑΙΟ ΦΎΤΡΩΝ ΣΙΤΑΡΙΟΎ, ΑΠΌΛΥΤΗ ΡΟΔΑ DAMASCENA, ΚΕΡΊ ΚΑΝΤΕΛΊΛΛΑΣ.

0/5 (0 Reviews)

Επιπλέον πληροφορίες

Βάρος 0,05 kg

Εταιρία

SAYAZ COSMETICS

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.


Κάνετε την πρώτη αξιολόγηση για το προϊόν: “Κρέμα προσώπου 24 ωρών με βουλγαρικό τριαντάφυλλο & εκχύλισμα μεταξιού”

Свързани продукти