24h κρέμα με argan

25,00лв.

24 ώρες κρέμα Argan για το πρόσωπο, τα μάτια και το ντεκολτέ

Μια φυσική αντιρυτιδική κρέμα που προστατεύει την επιδερμίδα από τις ελεύθερες ρίζες και έχει αναπλαστική και θρεπτική δράση στην επιδερμίδα.

Κωδικός προϊόντος: 24HARGANHANDMDECREAM-EL Κατηγορία:

Περιγραφή

24 ώρες κρέμα Argan για το πρόσωπο, τα μάτια και το ντεκολτέ

Μια φυσική αντιρυτιδική κρέμα που προστατεύει το δέρμα από τις ελεύθερες ρίζες και έχει αναπλαστική και θρεπτική δράση στο δέρμα, ενώ παράλληλα μετριάζει τις αρνητικές επιπτώσεις της παρατεταμένης έκθεσης στον ήλιο. Εφαρμόστε σε στεγνό, καθαρό δέρμα με ελαφριές κινήσεις μασάζ.

Τα δραστικά συστατικά σε αυτό το προϊόν είναι τα εξής:

Βούτυρο κακάο (CACAO BUTTER): Ένα φυσικό έλαιο πλούσιο σε λιπαρά που ενυδατώνει και μαλακώνει το δέρμα.

Έλαιο Αργκάν (ARGAN OIL).

SHEA BUTTER (ΒΟΥΤΕΡ ΣΑΕΑ): Ένα φυσικό έλαιο πλούσιο σε λίπη που ενυδατώνει και μαλακώνει το δέρμα.

APRICOT OIL (Έλαιο Αργκάν): Ένα ελαφρύ, πλούσιο σε λιπαρά έλαιο που ενυδατώνει και μαλακώνει το δέρμα.

Αμυγδαλέλαιο (ALMOND OIL): Ένα φυσικό έλαιο πλούσιο σε βιταμίνη Ε και λιπαρά που ενυδατώνει και θρέφει το δέρμα.

ΤΟΚΟΦΕΡΟΛΗ: Μια μορφή βιταμίνης Ε που δρα ως αντιοξειδωτικό, συμβάλλοντας στην προστασία του δέρματος από τις βλαβερές επιδράσεις του περιβάλλοντος.

Έλαιο καρότου (DAUCUS CAROTA OIL): Πλούσιο σε β-καροτένιο και βιταμίνες που βοηθούν στην ενυδάτωση του δέρματος και στη διατήρηση της νεανικής του εμφάνισης.

Ελαστίνη (ELASTINE): Ένα πρωτεϊνικό συστατικό που προάγει την ελαστικότητα του δέρματος, κάνοντάς το πιο λείο και σφριγηλό.

ΕΚΧΥΜΑ PLATANGO LANCELOTA (PLATANGO LANCELOTA EXTRACT): Προερχόμενο από το φυτό Lancelota, αυτό το εκχύλισμα έχει καταπραϋντικές και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες που βοηθούν στην επούλωση του δέρματος.

ΕΚΧΥΛΙΣΜΑ ΦΥΛΩΝ ΑΛΟΕ ΒΕΡΑ: Εκχυλισμένο από τα φύλλα του φυτού αλόηβέρα, αυτό το εκχύλισμα έχει ενυδατικές και καταπραϋντικές ιδιότητες που βοηθούν στη διατήρηση υγιούς και απαλής επιδερμίδας.

ΕΚΧΥΜΑ CHAMOMILLA: Εκχυλισμένο από τα άνθη του φυτούmatricaria, αυτό το εκχύλισμα έχει καταπραϋντικές και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες που βοηθούν στην καταπολέμηση των ερεθισμών του δέρματος.

Έλαιο πορτοκαλιού εσπεριδοειδών (CITRUS AURANTIUM DULCIS OIL): Ένα φυσικό έλαιο που έχει αρωματοθεραπευτικές ιδιότητες και μπορεί να βοηθήσει στη βελτίωση της διάθεσης.

Κερί μέλισσας (BEESWAX): Ένα φυσικό συστατικό που βοηθά στη διατήρηση της υγρασίας στο δέρμα και το προστατεύει από τις εξωτερικές βλαβερές επιδράσεις.

INCI/Συστατικά: Αρωματικό υγρό, που περιέχει το προϊόν.

0/5 (0 Reviews)

Επιπλέον πληροφορίες

Βάρος 0,05 kg

Εταιρία

SAYAZ COSMETICS

ΧΡΙΣΤΙΝΑ

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.


Κάνετε την πρώτη αξιολόγηση για το προϊόν: “24h κρέμα με argan”

Свързани продукти