Κρέμα πατσουλί

25,00лв.

Αποκαθιστά την ελαστικότητα, προστατεύει και λειαίνει την επιδερμίδα.

Κωδικός προϊόντος: CREAMPATCHOULI-EL Κατηγορία:

Περιγραφή

Αποκαθιστά την ελαστικότητα, προστατεύει και λειαίνει το δέρμα. Κατάλληλο για ξηρό και ευαίσθητο δέρμα. Ειδικά επιλεγμένα συστατικά μειώνουν τις λεπτές γραμμές, λειαίνοντάς τες και συμβάλλοντας στην καθυστέρηση της εμφάνισης νέων.

Οδηγίες χρήσης. Περιέχει, απεσταγμένο νερό, πατσουλί, αλλαντοΐνη, καστορέλαιο, κέτασμα, βούτυρο καριτέ, jojoba, αλόη βέρα, αχίλλεια, κερί μέλισσας.

Τα δραστικά συστατικά σε αυτό το προϊόν είναι:

Αιθέριο έλαιο πατσουλί (PATCHOULI ESSENTIAL OIL): Ένα φυσικό έλαιο που εξάγεται από το φυτό πατσουλί και έχει αντισηπτικές και καταπραϋντικές ιδιότητες για την υποστήριξη της υγείας του δέρματος.

ALLANTOIN: Ένα συστατικό με καταπραϋντικές και ενυδατικές ιδιότητες που συμβάλλει στη διατήρηση της υγιούς και λείας επιδερμίδας.

Καστορέλαιο (CASTOR OIL): Ένα βαρύ έλαιο πλούσιο σε λίπη που ενυδατώνει και μαλακώνει το δέρμα, κάνοντάς το πιο απαλό και λείο.

CETACEUM: Μια ουσία που χρησιμοποιείται για τη σταθεροποίηση και τη διατήρηση της συνοχής του προϊόντος.

Έλαιο Jojoba (JOJOBA OIL): Ένα ελαφρύ έλαιο που ενυδατώνει και θρέφει το δέρμα, κάνοντάς το πιο απαλό και λείο.

Έλαιο αβοκάντο (PERSEA GRATISSIMA OIL): Έλαιο πλούσιο σε λίπη και βιταμίνες που ενυδατώνει και θρέφει το δέρμα, κάνοντάς το πιο απαλό και λείο.

Εκχύλισμα λουλουδιών Milingana (ACHILLEA MILLEFOLIUM): Ένα εκχύλισμα με καταπραϋντικές και αντισηπτικές ιδιότητες που βοηθά στην επούλωση του δέρματος και στην καταπολέμηση της ανομοιόμορφης επιδερμίδας.

Κερί μέλισσας (BEESWAX): Ένα φυσικό συστατικό που συμβάλλει στη διατήρηση της υγρασίας στο δέρμα και στην προστασία του από τις εξωτερικές βλαβερές επιδράσεις.

INCI/Συστατικά: Το προϊόν περιέχει: Κολλύριο, το οποίο περιέχει ένα από τα συστατικά του.

0/5 (0 Reviews)

Επιπλέον πληροφορίες

Βάρος 0,05 kg

Εταιρία

SAYAZ COSMETICS

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.


Κάνετε την πρώτη αξιολόγηση για το προϊόν: “Κρέμα πατσουλί”

Свързани продукти