Ενυδατική κρέμα ημέρας

18,00лв.

Καθημερινή ενυδατική κρέμα προσώπου ειδικά σχεδιασμένη με επιλεγμένα βοτανικά εκχυλίσματα για να υποστηρίζει την ισορροπία της περιεκτικότητας σε υγρασία καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας.

Κωδικός προϊόντος: DAYCREAM-EL Κατηγορία:

Περιγραφή

Καθημερινή ενυδατική κρέμα προσώπου ειδικά σχεδιασμένη με επιλεγμένα βοτανικά εκχυλίσματα για την υποστήριξη της ισορροπίας της περιεκτικότητας σε υγρασία καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας. Ένας συνδυασμός από έλαιο μάνγκο, βούτυρο κακάο και αλόη βέρα – διατηρεί την επιδερμίδα ενυδατωμένη και φρέσκια. Χάρη στο βούτυρο κακάο που περιέχει, διαθέτει φυσική αντηλιακή προστασία.

Τρόπος χρήσης: Εφαρμόστε το πρωί, σε στεγνό και καθαρό δέρμα σε όλο το πρόσωπο και το λαιμό. Απλώστε με ελαφριές κινήσεις μασάζ μέχρι να απορροφηθεί πλήρως. Κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος.

100% αγνό, φυσικό προϊόν. Δεν περιέχει parabens, αλλεργιογόνα και ορυκτέλαια! Καλλυντικό προϊόν για εξωτερική εφαρμογή. Δεν έχει δοκιμαστεί σε ζώα. Να φυλάσσεται μακριά από παιδιά. Περιέχει φυσικά (φυσικά) συστατικά – κρατήστε το μακριά από το φως και τη θερμότητα.

Τα δραστικά συστατικά σε αυτό το προϊόν είναι:

Mango Butter: Ένα ενυδατικό έλαιο πλούσιο σε βιταμίνες και λιπαρά οξέα που συμβάλλει στη διατήρηση της ελαστικότητας και της ενυδάτωσης του δέρματος.

Βούτυρο κακάο: Ένα ενυδατικό έλαιο που θρέφει και ενυδατώνει το δέρμα, αφήνοντάς το απαλό και ελαστικό.

Έλαιο γλυκού αμυγδάλου (Prunus Dulcis Oil): Ένα ελαφρύ και γρήγορα απορροφούμενο έλαιο που ενυδατώνει και θρέφει το δέρμα, αφήνοντάς το απαλό και λείο.

Έλαιο αβοκάντο (Persea Gratissima Oil): Πλούσιο σε βιταμίνη Ε και λιπαρά οξέα, αυτό το έλαιο ενυδατώνει και μαλακώνει το δέρμα.

Εκχύλισμα αλόης βέρα: Εκχύλισμα από το φυτό αλόη βέρα που έχει καταπραϋντικές και ενυδατικές ιδιότητες για το δέρμα.

Εκχύλισμα καλέντουλας: Γνωστό για τις καταπραϋντικές και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητές του, αυτό το εκχύλισμα βοηθά στην ισορροπία του δέρματος και βοηθά στην επούλωση των ερεθισμών.

Κερί μέλισσας: Ένα φυσικό συστατικό που βοηθά στη διατήρηση της υγρασίας στο δέρμα και το προστατεύει από τις εξωτερικές βλαβερές επιδράσεις.

INCI/Συστατικά: Το προϊόν περιέχει ένα μείγμα που περιέχει το προϊόν, το οποίο περιέχει ένα μείγμα που περιέχει ένα μείγμα που περιέχει ένα μείγμα που περιέχει το προϊόν.

0/5 (0 Reviews)

Επιπλέον πληροφορίες

Βάρος 0,05 kg

Εταιρία

DR. ΝΤΕΡΕΧΣΑΝ

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.


Κάνετε την πρώτη αξιολόγηση για το προϊόν: “Ενυδατική κρέμα ημέρας”

Свързани продукти