Κρέμα για ξηρό δέρμα

18,00лв.

Μια κρέμα προσώπου ειδικά σχεδιασμένη για ξηρό δέρμα. Σχεδιασμένη με βάση το έλαιο Jojoba και το ελαιόλαδο, ενυδατώνει σε βάθος, απορροφάται εύκολα και μειώνει σημαντικά την ξηροδερμία.

Κωδικός προϊόντος: DRYSKIN-EL Κατηγορία:

Περιγραφή

Μια κρέμα προσώπου ειδικά σχεδιασμένη για ξηρό δέρμα. Σχεδιασμένη με βάση το έλαιο Jojoba και το ελαιόλαδο, ενυδατώνει σε βάθος, απορροφάται εύκολα και μειώνει σημαντικά την ξηροδερμία.

Οδηγίες χρήσης.

Κάντε μασάζ στο δέρμα και κάντε μασάζ στο δέρμα, κάνοντας μασάζ στο δέρμα. Δεν περιέχει parabens, αλλεργιογόνα και ορυκτέλαια! Καλλυντικό προϊόν για εξωτερική εφαρμογή. Δεν έχει δοκιμαστεί σε ζώα. Να φυλάσσεται μακριά από παιδιά. Περιέχει φυσικά (φυσικά) συστατικά – κρατήστε το μακριά από το φως και τη θερμότητα.

Τα δραστικά συστατικά σε αυτό το προϊόν είναι:

Βούτυρο καριτέ: Ένα θρεπτικό έλαιο πλούσιο σε βιταμίνες και λιπαρά οξέα που μαλακώνει και ενυδατώνει το δέρμα.

Βούτυρο κακάο: Ένα ενυδατικό έλαιο που θρέφει και ενυδατώνει το δέρμα, αφήνοντάς το απαλό και ελαστικό.

Έλαιο Jojoba: Ένα ελαφρύ ενυδατικό έλαιο που απορροφάται εύκολα από το δέρμα και το θρέφει χωρίς να το αφήνει λιπαρό.

Ελαιόλαδο: Πλούσιο σε αντιοξειδωτικά και βιταμίνη Ε, αυτό το έλαιο ενυδατώνει, ενυδατώνει και θρέφει το δέρμα.

Λάδι αβοκάντο: Γεμάτο λιπαρά οξέα και βιταμίνες, αυτό το λάδι μαλακώνει και ενυδατώνει το δέρμα, αφήνοντάς το πιο λείο και απαλό.

Έλαιο γλυκού αμυγδάλου (Prunus Dulcis Oil): Ένα ελαφρύ και γρήγορα απορροφούμενο έλαιο που ενυδατώνει και θρέφει το δέρμα, αφήνοντάς το απαλό και λείο.

Έλαιο αβοκάντο (Persea Gratissima Oil): Πλούσιο σε βιταμίνη Ε και λιπαρά οξέα, αυτό το έλαιο ενυδατώνει και μαλακώνει το δέρμα.

Εκχύλισμα αλόης βέρα: Εκχύλισμα από το φυτό αλόη βέρα που έχει καταπραϋντικές και ενυδατικές ιδιότητες για το δέρμα.

Εκχύλισμα καλέντουλας: Γνωστό για τις καταπραϋντικές και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητές του, αυτό το εκχύλισμα βοηθά στην ισορροπία του δέρματος και βοηθά στην επούλωση των ερεθισμών.

Κερί μέλισσας: Ένα φυσικό συστατικό που βοηθά στη διατήρηση της υγρασίας στο δέρμα και το προστατεύει από τις εξωτερικές βλαβερές επιδράσεις.

INCI/Συστατικά: Το προϊόν περιέχει ένα μείγμα που περιέχει το προϊόν, το οποίο περιέχει ένα μείγμα που περιέχει ένα μείγμα που περιέχει ένα μείγμα που περιέχει το προϊόν.

0/5 (0 Reviews)

Επιπλέον πληροφορίες

Βάρος 0,05 kg

Εταιρία

DR. ΝΤΕΡΕΧΣΑΝ

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.


Κάνετε την πρώτη αξιολόγηση για το προϊόν: “Κρέμα για ξηρό δέρμα”

Свързани продукти