Cremă pentru ten gras

18,00лв.

O cremă de față special concepută pentru pielea grasă și predispusă la uleiuri. Reglează uleiozitatea, este ușor absorbită, matifiază și are un efect de micșorare a porilor dilatați. Conține ulei de mango, ulei de macadamia, extract de urs și extract de scoarță de salcie.

SKU: OILYSKIN-RO Categorie:

Descriere

O cremă de față special concepută pentru pielea grasă și predispusă la uleiuri. Reglează uleiozitatea, este ușor absorbită, matifiază și are un efect de strângere a porilor dilatați. Conține ulei de mango, ulei de macadamia, extract de urs și extract de scoarță de salcie.

Mod de utilizare: Se aplică pe toată suprafața pielii. Se masează pe piele și pe față, pe un ten curat și uscat.

Masați pe piele și masați în piele, masând pielea în piele. Nu conține parabeni, alergeni și uleiuri minerale! Produs cosmetic pentru aplicare externă. Nu este testat pe animale. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Conține ingrediente naturale (naturale) – păstrați departe de lumină și căldură.

Ingredientele active din acest produs sunt:

Unt de Macadamia.

Unt de mango: Ulei hrănitor și hidratant care ajută la îmbunătățirea texturii pielii.

Ulei de migdale (Prunus Dulcis Oil): Un ulei hidratant delicat care ajută la hidratarea pielii și o face mai moale.

Ulei de avocado (Persea Gratissima Oil): Bogat în vitamine și acizi grași, acest ulei hrănește și hidratează pielea.

Extract de aloe vera: Un extract din planta aloe vera care are proprietăți calmante și hidratante pentru piele.

Extract de Bearberry: Posibil un extract antioxidant care poate ajuta la protejarea pielii de radicalii liberi dăunători.

Extract de scoarță de salcie (Willowbark Extract): Posibil o compoziție exfoliantă care poate ajuta la îndepărtarea celulelor moarte ale pielii și la îmbunătățirea texturii pielii.

Propolis (propolis): Un produs apicol cu proprietăți antibacteriene și antiinflamatorii care poate ajuta la menținerea pielii sănătoase și clare.

Ceara de albine (Beeswax): Un ingredient natural care ajută la menținerea umidității în piele și o protejează de influențele externe dăunătoare.

INCI/Ingrediente.

0/5 (0 Reviews)

Informații suplimentare

Greutate 0,05 kg

Brand

DR. DEREHSAN

Recenzii

Nu există recenzii până acum.


Fii primul care adaugi o recenzie la „Cremă pentru ten gras”

Свързани продукти