Ενυδατική § Θρεπτική κρέμα ματιών με σαλιγκάρι και κακάο

16,00лв.

Φωτίζει τους μαύρους κύκλους, συσφίγγει τα βλέφαρα και λειαίνει το περίγραμμα της ευαίσθητης περιοχής των ματιών.

Κωδικός προϊόντος: EYECREAMSNAILCACAO-EL Κατηγορία:

Περιγραφή

Φωτίζει τους μαύρους κύκλους, συσφίγγει τα βλέφαρα και λειαίνει το περίγραμμα της ευαίσθητης περιοχής των ματιών. Αποτρέπει την εμφάνιση ρυτίδων γύρω από τα μάτια.

Τα δραστικά συστατικά σε αυτό το προϊόν είναι τα εξής:

Βούτυρο κακάο (CACAO BUTTER): Ένα φυσικό έλαιο πλούσιο σε λιπαρά που ενυδατώνει και μαλακώνει την επιδερμίδα.

Βούτυρο καριτέ (SHEA BUTTER): Ένα φυσικό έλαιο πλούσιο σε λίπη που ενυδατώνει και μαλακώνει το δέρμα.

Έλαιο αβοκάντο (AVOCADO BUTTER): Ένα παχύρρευστο, πλούσιο σε λιπαρά έλαιο που ενυδατώνει και θρέφει το δέρμα, κάνοντάς το πιο απαλό και λείο.

GRAPE SEED OIL (Έλαιο από σπόρους σταφυλιού): Ένα ελαφρύ έλαιο πλούσιο σε αντιοξειδωτικά που ενυδατώνει το δέρμα και βοηθά στην καταπολέμηση των ελεύθερων ριζών.

ΕΛΑΙΟ ARGAN: Πλούσιο σε βιταμίνες και λίπη, αυτό το έλαιο ενυδατώνει το δέρμα και βοηθά στην επανόρθωση και την αναζωογόνηση του.

ΕΛΑΙΟ JOJOBA: Ένα ελαφρύ έλαιο που ενυδατώνει και θρέφει το δέρμα, κάνοντάς το πιο απαλό και λείο.

MASTIX: Ένα φυσικό συστατικό με αντισηπτικές και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες που βοηθά στην καταπολέμηση της ακμής και άλλων δερματικών προβλημάτων.

ΕΚΧΥΛΙΣΜΑ ΣΕΚΡΕΤΙΟΥ ΣΑΛΙΝΑΣ: Πλούσιο σε πρωτεΐνες και θρεπτικά συστατικά, αυτό το εκχύλισμα βοηθά στην ενυδάτωση, την επανόρθωση και την απαλότητα του δέρματος.

Εκχύλισμα φυτού Milligan (ACHILLEA MILLEFOLIUM EXTRACT): Ένα εκχύλισμα με καταπραϋντικές και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες που βοηθά στην καταπράυνση του ερεθισμένου δέρματος.

Εκχύλισμα αγγουριού (CUCUMIS SATIVA EXTRACT): Ένα ενυδατικό και δροσιστικό εκχύλισμα που βοηθά στην ενυδάτωση και την ανανέωση του δέρματος.

Εκχύλισμα λουλουδιών Milingana (MATRICARIA CHAMOMILLA EXTRACT): Ένα εκχύλισμα με καταπραϋντικές και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες που βοηθά στην καταπράυνση του ερεθισμένου δέρματος.

Σκόνη κακάο (CACAO POWDER): Πλούσια σε αντιοξειδωτικά, αυτή η σκόνη βοηθά στην ενυδάτωση και την προστασία του δέρματος από τις βλαβερές περιβαλλοντικές επιδράσεις.

Κερί μέλισσας (BEESWAX): Ένα φυσικό συστατικό που βοηθά στη διατήρηση της υγρασίας στο δέρμα και το προστατεύει από τις εξωτερικές βλαβερές επιδράσεις.

INCI/Ingredients.

0/5 (0 Reviews)

Επιπλέον πληροφορίες

Βάρος 0,025 kg

Εταιρία

SAYAZ COSMETICS

ΧΡΙΣΤΙΝΑ

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.


Κάνετε την πρώτη αξιολόγηση για το προϊόν: “Ενυδατική § Θρεπτική κρέμα ματιών με σαλιγκάρι και κακάο”

Свързани продукти