Κρέμα ημέρας με χαβιάρι

24,00лв.

Κρέμα ημέρας με αποτέλεσμα lifting και φυσική αντηλιακή προστασία ισοδύναμη με τον παράγοντα 30.

Κωδικός προϊόντος: DAYCREAMCAVIARR-EL Κατηγορία:

Περιγραφή

Κρέμα ημέρας με αποτέλεσμα lifting και φυσική αντηλιακή προστασία ισοδύναμη με τον παράγοντα 30. Το χαβιάρι και ένας συνδυασμός ειδικά επιλεγμένων συστατικών /επιπρόσθετα περιέχει υαλουρονικό οξύ, βλ. πλήρη σύνθεση κατά INCI/ συμπληρώνουν και θρέφουν τα κύτταρα σε βάθος, δημιουργώντας ένα αποτέλεσμα lifting. Διατηρούν το δέρμα σφριγηλό και ελαστικό.

Εφαρμόστε το πρωί σε στεγνό και καθαρό πρόσωπο.

Τα δραστικά συστατικά αυτού του προϊόντος είναι:

MANGO BUTTER: Ένα παχύρρευστο, πλούσιο σε λιπαρά έλαιο που ενυδατώνει και θρέφει την επιδερμίδα, κάνοντάς την πιο απαλή και λεία.

Έλαιο Jojoba (SIMMONDSIA CHINENSIS OIL): Ένα ελαφρύ έλαιο που ενυδατώνει και θρέφει το δέρμα, κάνοντάς το πιο απαλό και λείο.

Βούτυρο κακάο (CACAO BUTTER): Ένα φυσικό έλαιο πλούσιο σε λιπαρά που ενυδατώνει και μαλακώνει το δέρμα.

Βούτυρο καριτέ (SHEA BUTTER): Ένα φυσικό έλαιο πλούσιο σε λίπη που ενυδατώνει και μαλακώνει το δέρμα.

ΕΚΧΥΛΙΣΜΑ ΚΑΒΙΑΡΟΥ (CAVIAR EXTRACT): Προερχόμενο από χαβιάρι, το εκχύλισμα αυτό περιέχει αμινοξέα, βιταμίνες και αντιοξειδωτικά που ενυδατώνουν και τονώνουν το δέρμα.

MASTIX: Ένα φυσικό συστατικό με αντισηπτικές και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες που βοηθά στην καταπολέμηση της ακμής και άλλων δερματικών προβλημάτων.

ΥΑΛΟΥΡΟΝΙΚΟ ΟΞΥ (HYALORONIC ACID): Μια ουσία που συγκρατεί την υγρασία στο δέρμα, κάνοντάς το ενυδατωμένο και πιο ελαστικό.

ΕΚΧΥΛΙΣΜΑ ΚΑΛΕΝΤΟΥΛΑ: Προέρχεται από τα άνθη τουφυτού καλέντουλα, το εκχύλισμα αυτό έχει καταπραϋντικές και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες που βοηθούν στην καταπολέμηση των ερεθισμών του δέρματος.

ΕΚΧΥΛΙΣΜΑ ACHILLEA MILLEFOLIUM: Εκχύλισμα με καταπραϋντικές και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες που βοηθά στην καταπράυνση του ερεθισμένου δέρματος.

Ρετινόλη (RETINOL): Μια μορφή βιταμίνης Α που συμβάλλει στη βελτίωση της ανανέωσης των κυττάρων του δέρματος και στη μείωση των ρυτίδων.

Κολλαγόνο (COLLAGEN): Μια πρωτεΐνη που προάγει την υγεία και την ελαστικότητα του δέρματος, κάνοντας το δέρμα πιο πλούσιο και νεανικό.

Κερί μέλισσας (BEESWAX): Ένα φυσικό συστατικό που βοηθά στη διατήρηση της υγρασίας στο δέρμα και το προστατεύει από τις εξωτερικές βλαβερές επιδράσεις.

INCI/Συστατικά: Το προϊόν περιέχει: Κολλύριο, το οποίο περιέχει ένα από τα συστατικά του.

0/5 (0 Reviews)

Επιπλέον πληροφορίες

Βάρος 0,05 kg

Εταιρία

SAYAZ COSMETICS

ΧΡΙΣΤΙΝΑ

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.


Κάνετε την πρώτη αξιολόγηση για το προϊόν: “Κρέμα ημέρας με χαβιάρι”

Свързани продукти