Ορός προσώπου με εκχύλισμα σαλιγκαριού

25,00лв.

Εξομαλυντικός ορός προσώπου με εκχύλισμα σαλιγκαριού – γρήγορα διεισδυτικός, θρεπτικός και εξομαλυντικός ορός για την επιδερμίδα.

Κωδικός προϊόντος: SERUMSNAIL-EL Κατηγορία:

Περιγραφή

Εξομαλυντικός ορός προσώπου με εκχύλισμα σαλιγκαριού – γρήγορα διεισδυτικός, θρεπτικός και εξομαλυντικός ορός για την επιδερμίδα. Φωτίζει την επιδερμίδα. Εξομαλύνει τις ρυτίδες και αποτρέπει την εμφάνιση νέων. Επίδραση αναζωογόνησης των κυττάρων.

Εφαρμόστε πρωί και βράδυ σε στεγνό και καθαρό πρόσωπο. Μετά από 5-10 λεπτά εφαρμόστε κρέμα ημέρας/νύχτας πάνω από τον ορό.

The active ingredients in this product are:

ΕΛΑΙΟ ΣΠΟΡΩΝ ΣΤΑΦΙΔΙΟΥ: Ένα ελαφρύ έλαιο πλούσιο σε αντιοξειδωτικά που ενυδατώνει την επιδερμίδα και βοηθά στην καταπολέμηση των ελεύθερων ριζών.

ARGAN OIL.

Έλαιο Μακαντάμια (MAKADAMIA OIL): Ένα ενυδατικό έλαιο πλούσιο σε λιπαρά που βοηθά στη θρέψη και την απαλότητα της επιδερμίδας.

SHEA BUTTER (ΜΟΥΤΕΡ SHEA): Ένα φυσικό έλαιο πλούσιο σε λιπαρά που ενυδατώνει και μαλακώνει το δέρμα.

Έλαιο Jojoba (SIMMONDSIA CHINENSIS OIL): Ένα ελαφρύ έλαιο που ενυδατώνει και θρέφει το δέρμα, κάνοντάς το πιο απαλό και λείο.

Βούτυρο κακάο (CACAO BUTTER): Ένα φυσικό έλαιο πλούσιο σε λιπαρά που ενυδατώνει και μαλακώνει το δέρμα.

ΕΚΧΥΛΙΣΜΑ ΣΕΚΡΕΤΙΩΝ ΣΑΛΙΝΑΣ: Πλούσιο σε πρωτεΐνες και θρεπτικά συστατικά, αυτό το εκχύλισμα βοηθά στην ενυδάτωση, την επανόρθωση και την απαλότητα του δέρματος.

ΕΛΑΣΤΙΝΗ: Μια πρωτεΐνη που συμβάλλει στη διατήρηση της ελαστικότητας και της ευκαμψίας του δέρματος.

Κολλαγόνο (COLLAGEN): Μια σημαντική πρωτεΐνη που βοηθά στη δομή και την ελαστικότητα του δέρματος, κάνοντάς το πιο λείο και νεανικό.

Εκχύλισμα λουλουδιών ασβέστη (TILIA TOMONTOSA EXTRACT): Ένα εκχύλισμα με καταπραϋντικές ιδιότητες που βοηθά στην ηρεμία του ερεθισμένου δέρματος.

Εκχύλισμα φυτού Milligan (ACHILLEA MILLEFOLIUM EXTRACT): Ένα εκχύλισμα με καταπραϋντικές και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες που βοηθά στην καταπράυνση του ερεθισμένου δέρματος.

Κερί μέλισσας (BEESWAX): Ένα φυσικό συστατικό που βοηθά στη διατήρηση της υγρασίας στο δέρμα και το προστατεύει από τις εξωτερικές βλαβερές επιδράσεις.

INCI/Συστατικά: Το προϊόν περιέχει ένα μείγμα που περιέχει το προϊόν και το οποίο περιέχει το προϊόν.

0/5 (0 Reviews)

Επιπλέον πληροφορίες

Βάρος 0,025 kg

Εταιρία

SAYAZ COSMETICS

ΧΡΙΣΤΙΝΑ

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.


Κάνετε την πρώτη αξιολόγηση για το προϊόν: “Ορός προσώπου με εκχύλισμα σαλιγκαριού”

Свързани продукти