Cremă de zi cu caviar

24,00лв.

Cremă de zi cu efect de lifting și protecție solară naturală echivalentă cu factorul 30.

SKU: DAYCREAMCAVIARR-RO Categorie:

Descriere

Cremă de zi cu efect de lifting și protecție solară naturală echivalentă cu factorul 30. Caviarul și o combinație de ingrediente special selectate /în plus conține acid hialuronic, vezi compoziția completă prin INCI/ completează și hrănesc celula în profunzime, creând un efect de lifting. Ele mențin pielea fermă și suplă.

Aplicați dimineața pe o față uscată și curată.

Ingredientele active din acest produs sunt:

MANGO BUTTER: Un ulei gros, bogat în grăsimi, care hidratează și hrănește pielea, făcând-o mai moale și mai netedă.

Ulei de jojoba (SIMMONDSIA CHINENSIS OIL): Un ulei ușor care hidratează și hrănește pielea, făcând-o mai moale și mai netedă.

Unt de cacao (CACAO BUTTER): Un ulei natural bogat în grăsimi care hidratează și înmoaie pielea.

Unt de Shea (SHEA BUTTER): Un ulei natural bogat în grăsimi care hidratează și înmoaie pielea.

CAVIAR EXTRACT (EXTRACT DE CAVIAR): Derivat din caviar, acest extract conține aminoacizi, vitamine și antioxidanți care hidratează și tonifică pielea.

MASTIX: Un ingredient natural cu proprietăți antiseptice și antiinflamatoare care ajută la combaterea acneei și a altor probleme ale pielii.

Acid hialuronic (ACID HALORONIC): O substanță care reține umezeala în piele, făcând-o hidratată și mai elastică.

EXTRACT DE CALENDULA: Derivat din florileplantei calendula, acest extract are proprietăți calmante și antiinflamatoare care ajută la combaterea iritațiilor pielii.

EXTRACT DE ACHILLEA MILLEFOLIUM: Un extract cu proprietăți calmante și antiinflamatoare care ajută la calmarea pielii iritate.

Retinol (RETINOL): O formă de vitamina A care ajută la îmbunătățirea reînnoirii celulelor pielii și la reducerea ridurilor.

Colagen (COLLAGEN): O proteină care promovează sănătatea și elasticitatea pielii, făcând pielea mai suplă și mai tânără.

Ceară de albine (BEESWAX): Un ingredient natural care ajută la menținerea umidității în piele și o protejează de influențele externe dăunătoare.

INCI/Ingrediente.

0/5 (0 Reviews)

Informații suplimentare

Greutate 0,05 kg

Brand

CHRISTINA

SAYAZ COSMETICE

Recenzii

Nu există recenzii până acum.


Fii primul care adaugi o recenzie la „Cremă de zi cu caviar”

Свързани продукти