Crema de zi Amber

25,00лв.

O combinație de ingrediente hidratante și hrănitoare. Protejează pielea de îmbătrânire, acționează netezind și tonificând.

SKU: DAYCREAMAMB-RO Categorie:

Descriere

O combinație de ingrediente hidratante și hrănitoare. Protejează pielea de îmbătrânire, acționează netezind și tonificând. Îngrijirea zilnică esențială a pielii. Aplicați dimineața pe pielea uscată și curată.

Produs 100% natural.

Ingredientele active din acest produs sunt:

Unt de cacao (CACAO BUTTER): Un ulei natural bogat în grăsimi care hidratează și înmoaie pielea.

Mastic (MASTIX): Extras din copacul mastic, acest extract are proprietăți antimicrobiene și antiinflamatoare care ajută la combaterea acneei și a inflamațiilor pielii.

MARSHMALLOW ROOT EXTRACT (rădăcină de marshmallow): Extras din rădăcinile arborelui de marshmallow, acest extract are proprietăți calmante și hidratante pentru piele.

OLIVE OIL (Ulei de măsline): Un ulei natural bogat în vitamine și antioxidanți care hidratează și hrănesc pielea.

Ulei de jojoba (JOJOBA OIL): Un ulei ușor, apropiat de uleiurile naturale ale pielii, care hidratează și înmoaie pielea.

Extract din fructul de Terminalia Fedinaniana (TERMINALIA FEDINANIANA EXTRACT): Extras din fructul acestei plante, acest extract are proprietăți antioxidante și ajută la combaterea radicalilor liberi.

WHEAT GRAIN OIL: Bogat în vitamina E și grăsimi care hrănesc și repară pielea.

EXTRACT DE HAMAMELIS (EXTRACT DE HAMAMELIS VIRGINIANA): Extras din frunzele plantei hamamelis, acest extract are proprietăți antiseptice și antiinflamatorii care ajută la calmarea pielii.

PUDRA DE AMBER: Este folosită pentru a da strălucire și a reîmprospăta pielea.

EXTRACT DE AMBRE: Derivat din ambră, acest extract are proprietăți antioxidante și ajută la hrănirea și înmuierea pielii.

INCI/Ingrediente.

0/5 (0 Reviews)

Informații suplimentare

Greutate 0,05 kg

Brand

SM CRISTAL

Recenzii

Nu există recenzii până acum.


Fii primul care adaugi o recenzie la „Crema de zi Amber”

Свързани продукти