Φωτεινή κρέμα προσώπου

6,00лв.

Φυσική, μακράς διάρκειας φόρμουλα που σβήνει, λειαίνει και φωτίζει το δέρμα του προσώπου.

Κωδικός προϊόντος: Illuminating100-EL Κατηγορία:

Περιγραφή

Κρέμα φωτεινότητας προσώπου – Φυσική, μακράς διάρκειας φόρμουλα που ξεθωριάζει, λειαίνει και φωτίζει το δέρμα στο πρόσωπο. Προσαρμόζεται σε κάθε επιδερμίδα, και το ημιδιαφανές μαργαριταρένιο φινίρισμα και το λεπτό άρωμα τριαντάφυλλου , κάνει το δέρμα σας να λάμπει. Εφαρμόστε σε καθαρό, στεγνό πρόσωπο. Ιδανική βάση για το μακιγιάζ και το foundation.

Τα ενεργά συστατικά σε αυτό το προϊόν είναι:

ΝΕΡΌ ΛΟΥΛΟΥΔΙΏΝ ROSA DAMASCENA.

Βούτυρο καριτέ (BUTYROSPERMUM PARKII (SHEA) BUTTER): Πλούσιο σε λίπη και βιταμίνες, το βούτυρο καριτέ ενυδατώνει και μαλακώνει το δέρμα.

Έλαιο σπόρων σταφυλιού (VITIS VINIFERA SEED OIL): Περιέχει αντιοξειδωτικά και λίπη που βοηθούν στην ενυδάτωση και την επανόρθωση του δέρματος.

CANDELLA WAX (EUPHORBIA CERIFERA (CANDELILLA) WAX): Ένα φυσικό κερί που βελτιώνει την υφή του προϊόντος και βοηθά στη διατήρηση της υγρασίας στο δέρμα.

HAMAMELIS WATER ESSENCE (ΝΕΡΟ HAMAMAMELIS VIRGINIANA): Εκχυλισμένο από τα φύλλα και τις ρίζες του φυτού hamamelis, αυτό το νερό έχει αντιοξειδωτικές και αντιβακτηριακές ιδιότητες, ενώ καταπραΰνει το ερεθισμένο δέρμα.

ΕΚΧΥΛΙΣΜΑ ΑΝΘΟΥ CALENDULA OFFICINALIS: Εκχυλισμένο από τα άνθη του φυτού καλέντουλα, αυτό το εκχύλισμα έχει αντιβακτηριακές και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες που βοηθούν στην επούλωση του δέρματος.

ΑΛΛΑΝΤΟΪΝΗ: Ένα συστατικό που συμβάλλει στην καταπράυνση του ερεθισμένου δέρματος και διεγείρει την κυτταρική αποκατάσταση.

Εκχύλισμα Σάλβιας (SALVIA OFFICINALIS EXTRACT): Εκχυλισμένο από τα φύλλα του φυτού Salvia, αυτό το εκχύλισμα έχει αντισηπτικές και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες που βοηθούν στην υγεία του δέρματος.

LACTOBACILLUS FERMENT: Ένα φυσικό προβιοτικό που υποστηρίζει την ισορροπία του δέρματος και βελτιώνει την υφή και την ενυδάτωση του δέρματος.

MICA: Ένα ορυκτό που χρησιμοποιείται για να προσθέσει λάμψη και φως στο προϊόν.

INCI/Συστατικά: INCI/Συστατικά: AQUA, ROSA DAMASCENA FLOWER WATER, BUTYROSPERMUM PARKII (SHEA) BUTTER, VITIS VINIFERA SEED OIL, EUPHORBIA CERIFERA (CANDELILLA) WAX, HAMAMELIS VIRGINIANA WATER, CETEARYL OLIVATE, SORBITAN OLIVATE, CALENDULA OFFICINALIS FLOWER EXTRACT, ALLANTOIN, SALVIA OFFICINALIS EXTRACT, LACTOBACILLUS FERMENT, MICA.

0/5 (0 Reviews)

Επιπλέον πληροφορίες

Βάρος 0,1 kg

Εταιρία

SAYAZ COSMETICS

ΧΡΙΣΤΙΝΑ

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.


Κάνετε την πρώτη αξιολόγηση για το προϊόν: “Φωτεινή κρέμα προσώπου”

Свързани продукти