Cremă BB pentru o piele perfectă

6,00лв.

Calmează pielea roșie și/sau iritată. Minimizează porii vizibil dilatați și petele. Acoperă imperfecțiunile.

SKU: bbcream-RO Categorie:

Descriere

BB cream pentru o piele perfectă – Formula cu ingrediente naturale– acționează uniform și calmează pielea roșie și/sau iritată. Minimizează porii vizibil dilatați și imperfecțiunile. Acoperă imperfecțiunile. Cremă potrivită pentru toate tipurile de ten. Aplicați pe o față curată și uscată.

Ingredientele active din acest produs sunt:

Unt de cacao (unt din semințe de Theobroma Cacao).

Ulei de semințe de struguri (Vitis Vinifera Seed Oil).

Ceară de Candelilla (Euphorbia Cerifera (Candelilla) Wax).

Hamamelis (Apă de Hamamelis Virginiana): Are proprietăți antiseptice și calmante care ajută la reducerea inflamației și iritației pielii.

Praf de boabe de cacao (Theobroma Cacao Seed Powder): Folosit pentru exfolierea pielii, îndepărtarea celulelor moarte și îmbunătățirea texturii pielii.

Extract de flori de Calendula (Calendula Officinalis Flower Extract): Are proprietăți antioxidante și antiflamatorii care ajută la calmarea și repararea pielii.

Mica: Folosită pentru a adăuga strălucire și a da pielii un aspect mai sănătos și mai strălucitor.

Cetearyl Olivate și Sorbitan Olivate: Emolienți care îmbunătățesc textura cremei și ajută la menținerea umidității în piele.

Alantoină: Are proprietăți calmante și reparatoare care ajută la întărirea și înmuierea pielii.

Extract din frunze de lemn dulce (Salvia Officinalis Extract): Are proprietăți antiinflamatorii și antimicrobiene care ajută la combaterea acneei și a altor probleme ale pielii.

Bacterii probiotice (Lactobacillus Ferment): Ajută la echilibrarea microbiomului pielii și îmbunătățește apărarea și imunitatea acesteia.

INCI/Ingrediente: A: AQUA, UNT DE SEMINȚE DE THEOBROMA CACAO, ULEI DE SEMINȚE DE VITIS VINIFERA, CEARĂ DE EUPHORBIA CERIFERA (CANDELILLA), APĂ DE HAMAMELIS VIRGINIANA, PULBERE DE SEMINȚE DE THEOBROMA CACAO, EXTRACT DE FLORI DE CALENDULA OFFICINALIS, MICA, OLIVAT DE CETEARIL, OLIVAT DE SORBITAN, ALANTOINĂ, EXTRACT DE SALVIA OFFICINALIS, FERMENT DE LACTOBACILLUS

0/5 (0 Reviews)

Informații suplimentare

Greutate 0,1 kg

Brand

CHRISTINA

SAYAZ COSMETICE

Recenzii

Nu există recenzii până acum.


Fii primul care adaugi o recenzie la „Cremă BB pentru o piele perfectă”

Свързани продукти