Cremă pentru ten gras

5,00лв.

Oily Skin Cream este o formulă unică care restabilește echilibrul în mod eficient pentru pielea mixtă și grasă.

SKU: OILYCREAM-RO Categorie:

Descriere

Crema pentru piele grasă este o formulă unică care restabilește eficient echilibrul pielii mixte și grase. Normalizează secreția sebacee și micșorează porii dilatați. Aceasta este simultan hidratată, matifiată și protejată. Ingredientele active hidratează în mod optim pielea fără a astupa porii. Cu utilizare regulată, strălucirea este vizibil redusă, pielea este proaspătă și suplă și poate respira din nou.

Mod de utilizare.

Ingredientele active din acest produs sunt:

Ceară de albine.

Ulei din semințe de struguri: Bogat în antioxidanți și uleiuri care hidratează și hrănesc pielea.

ULEI DE SESAM: Extras din semințe de susan, acest ulei are proprietăți nutritive și hidratante pentru piele.

ZINC: Un mineral care are proprietăți antiinflamatorii și antibacteriene, adesea folosit pentru a combate acneea și iritațiile pielii.

Extract din flori de mușețel (MATRICARIA CHAMOMILLA EXTRACT): Extras din florile plantei de mușețel, acest extract are proprietăți antiinflamatoare și calmante pentru piele.

Extract de ciulin (HYPERICUM PERFORATUM): Extras din planta de ciulin, acest extract este cunoscut pentru proprietățile sale antibacteriene și cicatrizante.

HOP (HUMULUS LUPULUS): Extras din florile plantei de hamei, acest extract are proprietăți antibacteriene și antiseptice.

Extract din frunze de salvie de grădină (SALVIA OFFICINALIS): Extras din frunzele plantei de salvie, acest extract are proprietăți antimicrobiene și antiinflamatoare pentru piele.

INCI/Ingrediente.

0/5 (0 Reviews)

Informații suplimentare

Greutate 0,1 kg

Brand

CHRISTINA

SAYAZ COSMETICE

Recenzii

Nu există recenzii până acum.


Fii primul care adaugi o recenzie la „Cremă pentru ten gras”

Свързани продукти