Peeling προσώπου Gold

12,00лв.

Καθαρίζει το πρόσωπο αφαιρώντας το ανώτερο στρώμα των ξηρών κυττάρων και αποκαλύπτοντας τη λεία του όψη.

Κωδικός προϊόντος: PEELINGOLD-EL Κατηγορία:

Περιγραφή

Καθαρίζει το πρόσωπο απομακρύνοντας το ανώτερο στρώμα των ξηρών κυττάρων και αποκαλύπτοντας τη λεία και νεανική όψη του δέρματος. Είναι ειδικά σχεδιασμένο για να λειαίνει απαλά και να αναζωογονεί την επιδερμίδα.

Εφαρμόστε σε νωπή επιδερμίδα και τρίψτε με ελαφρές κινήσεις μασάζ, στη συνέχεια ξεπλύνετε με νερό. Για καλύτερα αποτελέσματα, εφαρμόστε μια μάσκα προσώπου από την ίδια σειρά μετά τη θεραπεία.

Τα δραστικά συστατικά αυτού του προϊόντος είναι τα εξής:

Καολίνης: Ένας μαλακός άργιλος που χρησιμοποιείται για την απορρόφηση της περίσσειας σμήγματος και των ακαθαρσιών από το δέρμα.

Οξείδιο του ψευδαργύρου: Έχει αντιφλεγμονώδεις και αντισηπτικές ιδιότητες που βοηθούν στην καταπολέμηση της ακμής και της φθοράς του δέρματος.

Σωματίδια ρυζιού: Χρησιμοποιείται για την απολέπιση και την απαλότητα του δέρματος, κάνοντάς το πιο λείο και φωτεινό.

Έλαιο Jojoba: Ενυδατώνει και θρέφει το δέρμα χωρίς να το αφήνει λιπαρό ή επιβαρυμένο.

Έλαιο σπόρων σταφυλιού: Πλούσιο σε αντιοξειδωτικά που προστατεύουν το δέρμα από τη γήρανση και τις περιβαλλοντικές βλάβες.

Έλαιο φύτρων σιταριού: Περιέχει βιταμίνες και αντιοξειδωτικά που ενυδατώνουν και θρέφουν το δέρμα, κάνοντάς το πιο απαλό και λείο.

Κολλαγόνο: Προάγει την ελαστικότητα και τη σφριγηλότητα του δέρματος, καθιστώντας το νεότερο και πιο ανθεκτικό στις φθορές.

Ελαστίνη: Μια απαραίτητη πρωτεΐνη για τη σφριγηλότητα και την ελαστικότητα του δέρματος, συμβάλλοντας στη διατήρηση της νεανικής επιδερμίδας.

Έλαιο αβοκάντο: Πλούσιο σε βιταμίνες και λιπαρά οξέα που θρέφουν και μαλακώνουν το δέρμα, κάνοντάς το πιο ελαστικό και λείο.

Εκχύλισμα κυδώνι: Έχει αντιοξειδωτικές και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες που βοηθούν στην καταπολέμηση των ελεύθερων ριζών και της φθοράς του δέρματος.

Σωματίδια χρυσού: Γνωστά για τις αντιοξειδωτικές τους ιδιότητες, αυτά τα σωματίδια βοηθούν στη βελτίωση της υφής και του τόνου του δέρματος.

Εκχύλισμα βανίλιας πλανηφόλιας: Έχει καταπραϋντικές ιδιότητες και ευχάριστο άρωμα που ενυδατώνει περαιτέρω το δέρμα.

Οξικός τοκοφερύλιος (βιταμίνη Ε).

Κερί μέλισσας: Περιέχοντας βιταμίνες και μέταλλα, αυτή η σύνθεση συμβάλλει στη διατήρηση της ενυδάτωσης και της ελαστικότητας του δέρματος.

INCI/Συστατικά: Το προϊόν περιέχει: Κολλύριο, το οποίο περιέχει ένα από τα συστατικά του.

0/5 (0 Reviews)

Επιπλέον πληροφορίες

Βάρος 0,1 kg

Εταιρία

SAYAZ COSMETICS

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.


Κάνετε την πρώτη αξιολόγηση για το προϊόν: “Peeling προσώπου Gold”

Свързани продукти